Φιλική νίκη στο ντεμπούτο των Ουάρντα, Κάτσε για ΑΕΛ

Φώτης Καρακούσης
Φιλική νίκη στο ντεμπούτο των Ουάρντα, Κάτσε για ΑΕΛ

bet365

Με τους Ουάρντα και Κάτσε να πραγματοποιούν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους, η ΑΕΛ επικράτησε σε φιλικό αγώνα των Τρικάλων στα Τρίκαλα με 1-0.

Με το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί λόγω των αγώνων των Εθνικών, οι ομάδες έδωσαν φιλικά παιχνίδια, όχι μόνο για να κρατηθούν σε φόρμα, αλλά και για να ενσωματώσουν και τα νέα τους αποκτήματα. Αυτό έκανε και η ΑΕΛ, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να βάζει στο εκτός έδρας φιλικό με τα Τρίκαλα τους Κάτσε και Ουάρντα που αποκτήθηκαν πριν λίγες ημέρες.

Οι... βυσσινί επικράτησαν με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Σικάβκα στο 22' με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος, με τις δύο ομάδες να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, χωρίς όμως να αλλάζει αυτό το 0-1 για την ΑΕΛ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γρατσάνης.

ΑΟ Τρίκαλα: Ζαρόπουλος, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Σανδραβέλης (75’Ελευθεριάδης), Ντόσης (75’Νιάρος) Ριζογιάννης, Τεγούσης (77’Νικλητσιώτης) Πελάεθ (64’Λώττας), Τσίπρας (64’Παπαγεωργίου) Γρηγορόπουλος, Άλεξιτς (64′ Σταματής)

ΑΕΛ: Ρίστιτς (76′ Σουλούκος), Καρανίκας (46’Μπέρτος), Στάνκοβιτς, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς (46’Γκόλιας), Κάτσε, Μπάλλας (62’Μιλοσάβλιεβιτς), Χαλκιαδάκης (46’Γιάκος) Ουάρντα, Φιλίποβιτς (76’Χοτζάλι) Σικάβκα (46’Νούνιτς)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα