Μελισσανίδης σε Πατούλη: «Το γήπεδο να τελειώσουμε» (pics & vid)

Μελισσανίδης σε Πατούλη: «Το γήπεδο να τελειώσουμε» (pics & vid)

Γιώργος Τσακίρης
Μελισσανίδης σε Πατούλη: «Το γήπεδο να τελειώσουμε» (pics & vid)

bet365

Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει το «παρών» η ΑΕΚ βρίσκεται στην Περιφέρεια Αττικής για τη συνάντηση με τον Γιώργο Πατούλη αναφορικά με την υπογειοποίηση και τα συνοδά έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το θέμα συζήτησης, όπως ήταν γνωστό, έχει να κάνει με τις καθυστερήσεις στην έναρξη των εργασιών της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια δίπλα στην Αγιά Σοφιά, αλλά και των συνοδών έργων, με την Ένωση να ζητάει επίσπευση των διαδικασιών για τις γραφειοκρατίες που παρατηρήθηκαν και πήγαν πίσω χρονικά τα έργα.

Στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη που λαμβάνει χώρα στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, από την ΑΕΚ δίνουν το «παρών» ο διοικητικός ηγέτης της, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Α' αντιπρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος, Μηνάς Λυσάνδρου και ο Β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου. Επίσης εκ μέρους της Dimand στην Περιφέρεια βρίσκονται οι Δημήτρης Ανδριόπουλος, Πάνος Παναγιωτίδης και Μιχάλης Αναστασόπουλος.

Ο Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τα στελέχη της ΑΕΚ και της Dimand, αναφέροντας: «Καλωσήρθατε, εδώ ό,τι θέλετε, να είστε σα το σπίτι σας», με το αφεντικό της Ένωσης να απαντά: «Εμείς το γήπεδο θέλουμε να τελειώσουμε, τι να θέλουμε άλλο; Δεν ήρθαμε και δεν θέλουμε τις φωτογραφίες»!

Η ΑΕΚ ευελπιστεί ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και πως θα πραγματοποιηθεί μια ουσιαστική συζήτηση, η οποία θα οδηγήσει στον καθορισμό ενός συγκεκριμένου χρονικού ορίζοντα για την έναρξη των εργασιών που συνδέονται με την ανέγερση της Αγιά Σοφιάς.

Στην έναρξη της συζήτησης, ο Περιφερειάρχης Αττικής απευθυνόμενος στον Δημήτρη Μελισσανίδη ανέφερε: «Κύριε πρόεδρε, να σας ευχαριστήσουμε που βρίσκεστε εδώ μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους της ΑΕΚ. Είμαστε ακριβώς 39 ημέρες εδώ ως διοίκηση. Που σαφέστατα όλες μας οι δυνάμεις τίθενται υπέρ του σχεδιασμού και κυρίως της υλοποίησης του ότι έχει συμφωνηθεί και προφανώς θα το δούμε μέσα από συγκεκριμένες ημερομηνίες και δυνατότητες που έχουμε για το αύριο. Να ξέρετε ότι όπως είχαμε πει από την επίσκεψη του καλοκαιριού όπως είχαμε πει πριν αναλάβουμε, είμαστε απολύτως προσανατολισμένοι στην υλοποίηση, στην ολοκλήρωση και σε κάθε βοήθεια αυτού του μεγάλου εγχειρήματος, της Αγιά Σοφιάς και οι υπηρεσίες μου, οι εντολές που έχουν λάβει είναι να είναι ούτε μέρα που να χάνεται χωρίς να υπάρχει λόγος. Θα σας δείξω μάλιστα με ακριβείς ημερομηνίες όσα σας λέω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα