Ατρόμητος: Σε δύσκολη θέση, ξανά, ο Αναστασίου

Ατρόμητος: Σε δύσκολη θέση, ξανά, ο Αναστασίου

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Σε δύσκολη θέση, ξανά, ο Αναστασίου

bet365

Ξεκάθαρο θέμα προπονητή υπάρχει πλέον στον Ατρόμητο, μετά την ήττα αλλά κυρίως την εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Έρχονται αποφάσεις εντός της ημέρας.

Μετά από δύο νίκες και ελαφρώς καλύτερες εμφανίσεις, ο Ατρόμητος την Κυριακή έκανε πισωγύρισμα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, παρουσιάστηκε χωρίς κανένα πλάνο στο παιχνίδι της, πέταξε στα σκουπίδια για ακόμα μια φορά φέτος το πρώτο ημίχρονο, ενώ δεν δημιούργησε ποτέ φάση για γκολ σε κανονικό ρυθμό αγώνα. Η μοναδική ευκαιρία προήλθε από στατική φάση με τον Μανούσο.

Η εικόνα, λοιπόν, της ομάδας και κατ' επέκταση η ήττα από τον Παναθηναϊκό έφεραν εκ νέου σε δύσκολη θέση τον Γιάννη Αναστασίου. Το βράδυ της Κυριακής, μετά το παιχνίδι με τους «πράσινους» στο Περιστέρι το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ για τον Έλληνα τεχνικό και υπήρχε στην... ατμόσφαιρα μια σιγουριά πως ο «Ολλανδός» θα βρεθεί στον πάγκο και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή τίποτα δεν φαίνεται να είναι σίγουρο. Η άσχημη εικόνα της ομάδας, έχει προβληματίσει πολύ την διοίκηση των Περιστεριωτών και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες. Μέσα στην ημέρα θα υπάρξει συνάντηση της διοίκησης κι εκεί θα συζητηθούν οι επόμενες κινήσεις αναφορικά με το μέλλον του Αρτινού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

Τα πράγματα είναι ρευστά και τίποτα, όπως προείπαμε, δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά. Το επικρατέστερο, με ελάχιστη διαφορά, σενάριο αυτή τη στιγμή θέλει τον Γιάννη Αναστασίου να μένει στη θέση του και για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αν τελικά αυτή είναι η οριστική απόφαση, δεδομένα πλέον ο 46χρονος προπονητής θα... παίζει το κεφάλι του σε κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα