Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Το ντέρμπι που παραδοσιακά έχει γκολ (polls)

Gazzetta team
Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Το ντέρμπι που παραδοσιακά έχει γκολ (polls)

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο μεγαλύτερο ματς της αγωνιστικής για την Super League και αναμένουμε παιχνίδι που θα έχει αρκετά γκολ.

Είναι το μεγάλο ματς για την 8η αγωνιστική της Super League. Tην Κυριακή στις 19:30 ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο παιχνίδι που θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του. Βλέπετε, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή την ίδια ώρα που η «Ενωση» με τρίποντο θα επιστρέψει κοντά στην πρώτη θέση.

Ο Ολυμπιακός μετά τη δύσκολη νίκη επί του ΟΦΗ και την σπουδαία εμφάνιση (αλλά ήττα) από την Μπάγερν Μονάχου ψάχνει τους τρεις βαθμούς που θα τον κρατήσουν για μια ακόμη αγωνιστική στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Από δύσκολη νίκη προέρχεται και η ΑΕΚ. Η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Βόλο αλλά βρήκε τον τρόπο στο τέλος του αγώνα να πάρει το τρίποντο νικώντας με 3-2.

Παραδοσιακά ματς με γκολ
Ειναι αγώνες που μας προσφέρουν αρκετά γκολ παραδοσιακά. Πέρσι για παράδειγμα το τελευταίο ματς πρωταθλήματος έληξε 4-1 υπέρ του Ολυμπιακού. Το ματς του πρώτου γύρου είχε τελειώσει 1-1 αλλά με τις δύο ομάδες να χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες και γι' άλλα γκολ.

Πρόπερσι σε τέσσερα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είχαμε 3 over και μόλις ένα 0-0!

Το να μπουν 2+ γκολ στο ντέρμπι της Κυριακής προσφέρεται σε απόδοση 1.80 στο PameStoixima του ΟΠΑΠ ενώ υπάρχει φυσικά και το 3+ γκολ σε απόδοση 2.95!

Σκοράρουν και οι δύο ομάδες
Στα τελευταία τέσσερα ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες! Μάλιστα τα τρία από αυτά ήρθαν over!

Ακόμα κι αν πάμε λίγο πιο πίσω θα δούμε πως στα τελευταία πέντε από τα έξι ματς τους έχουν βρει δίχτυα και οι δύο ομάδες.

Το να σκοράρει και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ στο ματς της Κυριακής προσφέρεται σε απόδοση 1.87 στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Περισσότερες από 200 επιλογές πριν από την έναρξη του ντέρμπι και κατά την διάρκεια του
Συνολικά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές για το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ πριν από την έναρξη και κατά την διάρκειά του.

Και φυσικά εκτός από τα 3 ειδικά στοιχήματα που αναφέρουμε υπάρχουν κι άλλα για το ντέρμπι τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα