Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-5 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-5 (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στην Τρίπολη! Στην καλύτερη φετινή εμφάνιση... σκόρπισε με 5-0 τον Αστέρα, είχε δοκάρι και ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ, αλλά τον «πόνεσε» ο τραυματισμός Γκιγιέρμε!
Ένας φοβερός και τρομερός Ολυμπιακός από κάθε άποψε σκόρπισε στους πέντε ανέμους τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 5-0 εκτός έδρας. Μελανό σημείο για τους Πειραιώτες ο τραυματισμός του Γκιγιέρμε από δολοφονικό τάκλιν του Πασαλίδη που ορθώς αποβλήθηκε. Από 2 γκολ οι Ελ Αραμπί και Μασούρας και 1 ο Ποντένσε ενώ ο Σουντανί είχε 3 ασίστ.
ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ
Ο Μαρτίνς των φιλοξενούμενων Πειραιωτών είχε Σα κίπερ, άμυνα με Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ και Τσιμίκα και κέντρο με Καμαρά - Γκιγιέρμε. Άκρα με Μασούρα - Ποντένσε και μπροστά οι Σουντανί - Ελ Αραμπί.
Ο Ράσταβατς είχε Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους Τασουλή, Πασαλίδη, Σουάρεθ και Κώτσιρα στην άμυνα. Οι Καπίγια, Μουνάφο και Ιγκλέσιας ήταν στην τριάδα του κέντρου και ο Μπαράλες στην κορυφή με τους Μαρκ και Λουίς Φερνάντεθ στα άκρα της επίθεσης.
ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΤΑΚΛΙΝ ΤΟΥ ΠΑΣΑΛΙΔΗ ΣΤΟΝ ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ VAR
Ο Ολυμπιακός στο α' μέρος ήταν σαν... ανεμοστρόβιλος και με έναν τρομερό Ελ Αραμπί με δύο γκολ. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μασούρας σκόραρε μετά από γύρισμα του Σουντανί και με τον Σουάρεθ να φάνηκε να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας. Στο 9ο λεπτό ο Ποντένσε μετά από πολύ καλή μεταβίβαση του Ελ Αραμπί έκανε με πολύ καλό τελείωμα το 0-2. Λίγο πριν το 15λεπτο ο Πασαλίδης έκανε ένα δολοφονικό - εγκληματικό τάκλιν με τα δύο πόδια στον Γκιγιέρμε. Ο Παπαπέτρου αρχικά του έδωσε κίτρινη αλλά μετά αφού είδε και το VAR έβγαλε κόκκινη. Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε σφαδάζοντας και με πρόβλημα στον αστράγαλο αλλά και φόβους για σοβαρή ζημιά.
Στο 16ο λεπτό οι Αρκάδες έμειναν με δέκα παίκτες. Στο 34' ήρθε το 0-3 με κλέψιμο του Ελ Αραμπί πάνω στον Μουνάφο για να κάνει το ένα δύο με τον Σουντανί και να σκοράρει με τρομερό "σκάψιμο" για το γκολ. Στο 44' και αφότου ο Ομάρ είχε χαμένο τετ α τετ στο 37' ο Ολυμπιακός έκανε το 4-0. Σέντρα Ραντζέλοβιτς και 2ο γκολ στο ματς ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά. Έτσι έκλεισε το α' μέρος και ενώ προς το τέλος του ο Ολυμπιακός είχε και άλλη μεγάλη φάση με τον Ραντζέλοβιτς.
ΔΟΚΑΡΙ Ο ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 0-5
Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός είχε πάλι φάσεις. Στο 68' μία σουτάρα του Μπουχαλάκη βρήκε στο δοκάρι και στο 73' ήρθε το 0-5. Πάσα και γύρισμα του Σουντανί και ξεπέταγμα από κοντά του Μασούρα για το 2ο τέρμα του στο ματς, που ήταν η πρώτη του φορά. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε βάλει πάντως και άλλο ένα με δύο γκολ.
MVP: Ελ Αραμπί με Μασούρα. Είχε δύο γκολ και μία ασίστ στο πρώτο μέρος. Συνεχίζει με τρομερό... κρεσέντο. Ο Ελ Αραμπί έχει πια 8 γκολ και 4 ασίστ σε 13 αγώνες πρωταθλήματος και σε 22 αγώνες στο σύνολο έχει πια 13 τέρματα και 4 ασίστ (σ.σ. υπήρχε και καταγραφή για 5 πάντως). Από κοντά και ο Έλληνας άσος που επίσης έβαλε δύο γκολ.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ποντένσε και Σουντανί ήταν μες στις φάσεις των γκολ. Θετικότατοι όλοι τους. Ειδικά ο Σουντανί που είχε τρεις ασίστ!
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Πασαλίδης. Δολοφονικό και αντιεπαγγελματικό τάκλιν πάνω στον Γκιγιέρμε που επέφερε δικαίως την αποβολή του.
Η ΓΚΑΦΑ: Η φάση με τον Σουάρεθ που βρίσκει την μπάλα στην προσπάθεια του Μασούρα για να γίνει το σκορ 0-1.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Παπαπέτρου κακώς χρειάστηκε VAR για να βγάλει την κόκκινη στον Πασαλίδη. Ωστόσο δεν άφησε έτσι την φάση και πήγε στο βίντεο για να πάρει μετά σωστή απόφαση και αφότου είχε δείξει αρχικά κίτρινη. Το τάκλιν του στον Γκιγιέρμε ήταν κακό, απαράδεκτο και δολοφονικό. Κατά τα άλλα η διαιτησία δεν είχε ιδιαίτερα θέματα.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ολυμπιακός έχει κάνει με διαφορά το πιο καλό του εκτός έδρας ματς φέτος και εάν δεν ήταν ο τραυματισμός του Γκιγιέρμε όλα θα ήταν εξαιρετικά για εκείνον. Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν κακός και μετά την αποβολή του Πασαλίδη κινδύνεψε σοβαρά με διασυρμό.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Καπίγια, Μουνάφο (65' Άνχελ), Ιγκλέσιας, Λουίς Φερνάντεθ, Μπαράλες (46' λ.τρ. Μπόρχα Φερνάντεθ) & Μαρκ Φερνάντεθ (21' Βαλιέντε).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιγιέρμε (17' λ.τρ. Μπουχαλάκης), Ποντένσε (37' λ.τρ. Ραντζέλοβιτς), Σουντανί, Μασούρας και Ελ Αραμπί (65' Γκερέρο).
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα