Ράσταβατς: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Gazzetta team
Ράσταβατς: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

bet365

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στην ήττα από την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι οι Αρκάδες θα μπορούσαν να είχαν πάρει τον βαθμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου:

«Η ομάδα μας ήταν άτυχη. Αξίζαμε κάτι παραπάνω ακόμα κι αν δω τα δύο ημίχρονο ξεχωριστά. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αποδείξαμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Έχουμε κάποια κενά κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά πιστεύω η επιθυμητή απόδοση ότι θα έρθει στα επόμενα ματς. Είναι κρίμα που δεν σκοράραμε κάποιο ακόμα τέρμα γιατί είχαμε ευκαιρίες. Τα γκολ βοηθάνε στην ψυχολογία της ομάδας, όπως έγινε και στο σημερινό ματς. Τα δύο γκολ της ΑΕΚ στην αρχή κάθε μέρους μας επηρέασαν.

Το δικό μας γκολ μας βοήθησε ψυχολογικά να κυνηγήσουμε το δεύτερο τέρμα. Πρέπει να βελτιωνόμαστε βήμα – βήμα για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Η εμφάνισή μας η σημερινή με κάνει να θεωρώ πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Τώρα αρχίζουμε την προετοιμασία μας για ένα σημαντικό ματς όπως αυτό με την Ξάνθη. Στόχος μας να είμαστε λίγο καλύτεροι από ότι ήμασταν σήμερα. Παίξανε κάποιοι παίκτες που είχαν λίγα ματς στα πόδια τους, το σημαντικότερο είναι να είναι όλοι έτοιμοι στη συνέχεια», ανέφερε αρχικά.

Για το αν τον προβληματίζει ότι ο Αστέρας δέχεται γκολ νωρίς στα ματς: «Σίγουρα γιατί μας επηρεάζει και είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε για να το αποφύγουμε στο μέλλον».

 

Για το αν η επέμβαση του Τσιντώτα είναι η επέμβαση της χρονιάς: «Μάλλον είναι λίγο νωρίς. Την είδα από τον πάγκο και ήταν πραγματικά εντυπωσιακή».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα