Ατρόμητος: Η πεντάρα φέρνει... πρόστιμο και εξελίξεις

Ατρόμητος: Η πεντάρα φέρνει... πρόστιμο και εξελίξεις

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Η πεντάρα φέρνει... πρόστιμο και εξελίξεις

bet365

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στον Ατρόμητο μετά την βαριά ήττα με 5-1 από τον ΠΑΟΚ, με την διοίκηση να είναι αποφασισμένη να βάλει πρόστιμα στους ποδοσφαιριστές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρκετές εξελίξεις με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών μέσα στον Ιανουάριο.

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του Ατρόμητου, μετά την ντροπιαστική εμφάνιση και ήττα της ομάδας από τον ΠΑΟΚ με 5-1. Η διοίκηση είναι έξαλλη κι απογοητευμένη με την αντίδραση των ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι της Τούμπας.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται ψηλά στο σύλλογο, είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν αυτή την εικόνα να περάσει έτσι κι αναμένεται να υπάρξει βαρύ πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές. Αυτό που διαπιστώθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ήταν κάτι που πολλοί έβλεπαν εδώ και μήνες στο Περιστέρι, αλλά κανείς δεν ήθελε να παραδεχτεί. Αρκετά κακή νοοτροπία.

Ο Σάββας Παντελίδης, ήταν αρνητικός αρκετές φορές στο ότι υπάρχει τέτοιο θέμα στην ομάδα του, όμως πλέον το είδε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Το πρόστιμο δεν αναμένεται να είναι και το μόνο που θα... ταρακουνήσει όμως τους Περιστεριώτες, καθώς αυτή τη στιγμή κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να θεωρεί σίγουρη την θέση του στην ομάδα και τον Ιανουάριο αναμένεται να έχουμε αρκετές εξελίξεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα