Φεράντο: Τέλος από τον Βόλο λόγω προβλήματος υγείας

Φεράντο: Τέλος από τον Βόλο λόγω προβλήματος υγείας

Δημήτρης Βέργος
Φεράντο: Τέλος από τον Βόλο λόγω προβλήματος υγείας

bet365

O Χουάν Φεράντο δεν ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr επιστρέφει στην Ισπανία.

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Λίγες ώρες πριν φύγει το 2019 ο Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε στην διοίκηση του Βόλου ότι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο μιας κι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο 38χρονος Ισπανός τεχνικός πήρε το πρωί της Τρίτης εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια που είχε με το μάτι του. Ο Χουάν Φεράντο είχε συμπληρώσει ήδη ένα μήνα στο νοσοκομείο και οι γιατροί του τόνισαν πως θα μπορεί να προπονήσει ξανά σε δύο μήνες.

Ο Χουάν Φεράντο μετέφερε τα όσα του είπαν οι γιατροί στη διοίκηση και την απόφασή του να αποχωρήσει. Ο Βόλος είπε στον Ισπανό πως μπορεί να τον περιμένει για ακόμα δύο μήνες, ωστόσο ο Φεράντο τους εξήγησε πως τρεις μήνες μακριά από τον πάγκο της ομάδας θα ήταν ένα μεγάλο διάστημα για τον ίδιο αλλά και για τον σύλλογο.

Η απόφαση του Ισπανού είναι ειλημμένη παρά τις προσπάθειες της διοίκησης να τον μεταπείσει μιας και για τον ίδιο το μοναδικό ζητούμενο είναι η υγεία του.

Ο Φεράντο από την Τρίτη το μεσημέρι θα ταξιδέψει στην Αθήνα και την Πρωτοχρονιά θα επιστρέψει στην Ισπανία...

Μερικές ώρες μετά ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστή την επιστροφή του Φεράντο στην Ισπανία για να συνεχίσει εκεί τη θεραπεία του. Από τη μεριά του συλλόγου υπάρχει η επιθυμία να περιμένουν τον Ισπανό προπονητή, αν και ο ίδιος φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει, όπως τονίσαμε και στο ρεπορτάζ.

«Εξιτήριο από το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ πήρε ο τεχνικός της ομάδας μας Χουάν Φεράντο. Ο Ισπανός τεχνικός ενημέρωσε τους ιθύνοντες του Βόλου ότι θα πρέπει άμεσα να μεταβεί στην Ισπανία ώστε να εξεταστεί από εξειδικευμένους ιατρούς και να ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή. Ευχή όλων μας είναι ο Χουάν Φεράντο να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατόν το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και είναι και πάλι κοντά μας», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου της Μαγνησίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα