Λαμία: «Τρέχει» τα μεταγραφικά μέτωπα

Δημήτρης Βέργος
Λαμία: «Τρέχει» τα μεταγραφικά μέτωπα

bet365

Στη Λαμία τα μεταγραφικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, περιμένοντας την εξέλιξη των ζητημάτων με Νιάς και Ντέλετιτς, ενώ ήδη βρίσκονται σε επαφές για τον αντι-Τουράμ.

Η νέα νίκη της Λαμίας επί του Πανιωνίου διατήρησε το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί και την ικανοποίηση για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, η οποία παραμένει πολύ κοντά στη ζώνη της εξάδας. Τα θετικά αποτελέσματα συνεχίζονται έτσι και το 2020 με τον σύλλογο της Φθιώτιδας να επικεντρώνεται στο μεταγραφικό κομμάτι.

Στη Λαμία βρίσκονται σε αναμονή της καταβολής των χρημάτων από την Κόνιασαπορ για να «σπάσει» η ρήτρα του Ροτζέριο Τουράμ και να παραχωρηθεί στην τουρκική ομάδα. Έτσι στη Λαμία βρίσκονται σε αναζήτηση βασικού φορ, έχοντας επαφές με τον πρώην επιθετικό του Πλατανιά, τον 27χρονο Βραζιλιάνο Μιγκέλ Μπιανκόνι, ενώ αναζητούνται κι άλλες περιπτώσεις.

Όσον αφορά τα εξτρέμ, όπως είχαμε γράψει, η Λαμία είχε ψηλά στη λίστα της τον Μίλος Ντέλετιτς της ΑΕΚ, ωστόσο περίμενε το «οκ» των κιτρινόμαυρων, αλλά και την επιθυμία του ίδιου του Σέρβου μεσοεπιθετικού για τον δανεισμό του. Κατά τη διάρκεια της Τρίτης το θέμα του Ντέλετιτς πιθανότατα να να έχει ξεκαθαρίσει, με την Ένωση να αποφασίζει οριστικά για το μέλλον του και τη Λαμία να έχει καλές πιθανότητες να τον κάνει δικό της.

Οι άλλες δύο θέσεις για τις οποίες θέλει ενίσχυση η Λαμία, όπως είναι γνωστό, είναι αυτές του κεντρικού μέσου και του «δεκαριού». Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει προφορική συμφωνία με τον πρώην μέσο του Λεβαδειακού, Ιμπραχίμα Νιάς και αναμένεται η έκδοση της βίζας του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Όσον αφορά τη δεύτερη περίπτωση, αυτή του «δεκαριού», εκεί τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει. Από τη στιγμή που η υπόθεση της επιστροφής του Φακούντο Μπερτόγλιο δυσκόλεψε λόγω του ότι η Αλντοσίβι ήταν αρνητική στην παραχώρησή του (με τον 29χρονο Αργεντινό μέσο πάντως υπάρχει ακόμα επαφή), στη Λαμία βρίσκονται σε αναζήτηση άλλης λύσης, χωρίς όμως να έχει βρεθεί ο εκλεκτός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα