Υφυπουργείο Αθλητισμού: Τα βασικά σημεία που στέκεται για την συνάντηση των Big 4

Δημήτρης Τομαράς
Υφυπουργείο Αθλητισμού: Τα βασικά σημεία που στέκεται για την συνάντηση των Big 4

bet365

Από την πλευρά του Υφυπουργείου Αθλητισμού τα σημεία που στάθηκαν ως προς την συνάντηση των Big 4 ήταν οι εκλογές της ΕΠΟ, οι περισσότεροι ξένοι διαιτητές και η συνέχεια του διαλόγου.
Όπως αναφέρθηκε σχετικά για την συνάντηση των 4 ωρών για το ελληνικό ποδόσφαιρο διοργανώθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Διευθυντή Εθνικών Ομοσπονδιών – μελών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς παρουσία των Γιάννη Αλαφούζου, Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη. Από πλευράς διεθνών Συνομοσπονδιών συμμετείχαν οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA), ενώ την ΕΠΟ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Ευάγγελος Γραμμένος και τη Super League 1 ο πρόεδρός της, Μηνάς Λυσάνδρου.
Υπήρξε ένας αναλυτικός διάλογος, αναφέρθηκαν όλα τα προβλήματα, συζητήθηκαν για αρκετά από αυτά οι οπτικές αντιμετώπισής τους και τα σημεία που στέκονταν από το Υφυπουργείο Αθλητισμού ήταν τα εξής:
• Η συνάντηση θα επαναληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε ημερομηνία κοντά στην ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
• Οι εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης της Ομοσπονδίας θα διεξαχθούν νωρίτερα, εντός του Ιουνίου.
• Θα εξαντληθούν οι πιθανότητες προκειμένου να οριστούν ξένοι διαιτητές σε περισσότερους αγώνες από εδώ και στο εξής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα