Ολυμπιακός: Χαλάει του Ποντένσε στην Γουλβς!

Ολυμπιακός: Χαλάει του Ποντένσε στην Γουλβς!

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Χαλάει του Ποντένσε στην Γουλβς!

bet365

Εμπλοκή σημειώθηκε στην περίπτωση της υλοποίησης της μεταγραφής του Ντάνιελ Ποντένσε από την ομάδα του Ολυμπιακού στην Γουλβς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μεταγραφή του Ποντένσε ενώ ήταν κλεισμένη και... τελειωμένη δεν προχωρά σε αυτήν την φάση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η μεταπήδηση του Πορτογάλου εξτρέμ στην Γουλβς από τον Ολυμπιακό χαλάει και μένει να φανεί εάν αυτό θα είναι οριστική εξέλιξη ή εάν οι Αγγλοι θα επανέλθουν για τον διεθνή μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε πάντως είχε τεθεί εκτός αποστολής από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ αν και βρισκόταν στο γήπεδο. Με αυτά τα δεδομένα είναι πια πιθανό να πάμε σε πλήρη ανατροπή δεδομένων και ο Ντάνιελ Ποντένσε να μην φύγει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα