Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με Πογιάτος!

Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με Πογιάτος!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με Πογιάτος!

bet365

Έτοιμος για Αθήνα φέρεται να είναι ο Ντάνι Πογιάτος, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό και ν' αποτελέσει τον νέο προπονητή της ομάδας για την ημέρα που θα σημάνει την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη.
Μαντεύεις το φρουτάκι και σε περιμένει μια έκπληξη* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Τσάβι Ρόκα επικοινώνησε μαζί του, τον ξεχώρισε για την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» και φαίνεται πως όλα είναι σε θέση για να βρεθεί εκείνος στον «πράσινο» πάγκο.

Ο Πογιάτος παρουσιάζεται έτοιμος να κρατήσει το «τιμόνι» του Παναθηναϊκού έχοντας ενημερώσει και τη Ρεάλ Μαδρίτης για την επιθυμία του, αφού, βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του τμήματος κ-19 του συλλόγου.

Οι «μερένγκες» σεβάστηκαν την επιθυμία του κι έτσι ο κόουτς ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Αθήνα για χάρη του «τριφυλλιού»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα