Παναιτωλικός: Ο Φερνάντεθ κριτικάρει τους Ισπανούς που διαδήλωσαν για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ (pic)

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Ο Φερνάντεθ κριτικάρει τους Ισπανούς που διαδήλωσαν για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ (pic)

bet365

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Χεσούς Φερνάντεθ, αποφάσισε να κατακρίνει τους συμπατριώτες του που διαδήλωσαν για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από την αστυνομία των ΗΠΑ έχει προκαλέσει κύμα διαδηλώσεων σε όλο τον κόσμο κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας. Η Ισπανία δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση κάτι που όπως φαίνεται δεν άρεσε στον Φερνάντεθ ο οποίος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έκανε λόγο για υποκρισία.

Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας των Αγρινιωτών έκανε λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά τονίζοντας πως όταν οι Ισπανοί κατέβαιναν στους δρόμους για να διαδηλώσουν κατά της κυβέρνησης Σάντσεθ για τον τρόπο αντιμετώπισης του κορονοϊού αντιμετωπίστηκαν ως ανεύθυνοι και δολοφόνοι, ενώ τώρα που διαδηλώνουν για τον θάνατο ενός ανθρώπου που πέθανε 7.000 χιλιόμετρα μακριά από την Ισπανία δεν ανοίγει ρουθούνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα