Πιθανός, πλέον, ο δανεισμός του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό!

Πιθανός, πλέον, ο δανεισμός του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό!

Gazzetta team
Πιθανός, πλέον, ο δανεισμός του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό!

bet365

Οι συζητήσεις του Λούκας Βιγιαφάνιες με την Μαζατλάν για την αποζημίωσή του Αργεντινού δεν οδήγησαν πουθενά και πλέον όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές οδηγούνται προς την λύση του δανεισμού.

Εδώ και περίπου ένα δεκαήμερο, ο Λούκας Βιγιαφάνιες προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από την Μαζατλάν για να υπογράψει στην συνέχεια στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει προχωρημένες επαφές και συμφωνία όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr! Παρά την ξεκάθαρη πρόθεση του Αργεντινού να κάνει τα πάντα για να τελειώσει άμεσα η ιστορία, ο μεξικάνικος σύλλογος έχει αναλωθεί σε ένα μοναδικό... μπρος-πίσω και εκεί που όλα δείχνουν οριστική συμφωνία, προσπαθεί να γλιτώσει και κάτι παραπάνω από την αποζημίωση που ζητά ο παίκτης για τα δύο χρόνια που είχε ακόμη στο συμβόλαιό του.

Το απόγευμα της Τρίτης ο γενικός διευθυντής της Μαζατλάν μίλησε για επαφές με ενδιαφερόμενη ομάδα και όπως γράψαμε το Τριφύλλι ήταν έτοιμο να εμπλακεί στις συζητήσεις για τον δανεισμό ή ακόμη και την αγορά του παίκτη. Πλέον, αυτό, είναι το πιο πιθανό σενάριο. Δηλαδή, ο Βιγιαφάνιες να επιστρέψει ως δανεικός. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, πάντως, ελπίζει πως έστω και μετά από όλο αυτό το σίριαλ, θα μείνει ελεύθερος.

Όπως και να ᾽χει και όπως έχουμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή, μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο να... χαλάσει η υπόθεση. Τόσο γιατί ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να κάνει την υπέρβαση, όσο και γιατί ο Βιγιαφάνιες δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στο Μεξικό και έχει ως μονόδρομο την επιστροφή στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα