Ατρόμητος - ΑΕΛ 3-0

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος - ΑΕΛ 3-0

bet365

Ο Ατρόμητος ήταν το απόλυτο αφεντικό στο Περιστέρι. Έκανε ό,τι ήθελε την Λάρισα, επικράτησε με 3-0 σε ένα παιχνίδι που είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Αυτογκόλ ο Μπέρτος, σκόραραν Μανούσος και Ανδρούτσος. Δοκάρι ο Ενσικουλού.

Εύκολο απόγευμα για τον Ατρόμητο απέναντι στην ΑΕΛ, με τους Ραμπέλο, Ντε Πο να δείχνουν πως μπορούν να προσφέρουν πολλά την επόμενη σεζόν (σ.σ. με τον δεύτερο να μην έχει σίγουρο συμβόλαιο). Οι Περιστεριώτες, επικράτησαν άνετα 3-0 των Λαρισαίων με αυτογκολ του Μπέρτου και τους Μανούσο, Ανδρούτσο να διαμορφώνουν το τελικό σκορ, με τον δεύτερο να πετυχαίνει ένα σπάνιο σε ομορφιά τέρμα!

Έτσι έπαιξαν

Ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε τον Ατρόμητο με 4-2-3-1, αλλά αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Ο Μέγιερι μετά από καιρό ήταν κάτω από το τέρμα, με τους Γκάλο δεξιά, Κατράνη αριστερά και Γούτα, Ρισβάνη στα στόπερ. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Νάτσος με τον Μπουσουλάτζιτς. Δεξί εξτρέμ ο Ντε Πο, αριστερό ο Ενσικουλού και δεκάρι ο Ραμπέλο στη δεύτερη του εμφάνιση στη βασική ενδεκάδα. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Μανούσος.

Από την άλλη, ο Μιχάλης Γρηγορίου παρέταξε κι εκείνος την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Γκέργκελι ήταν στο τέρμα, έχοντας στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Μπέρτο, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Μούζεκ. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Ηλιάδης, Σεσέροβιτς, με τον Μιλοσάβλιεβιτς σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Δεξί εξτρέμ ήταν ο Τόρζε, αριστερό ο Ασούρμπε και στη κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Βινίσιους.

Ανώτερος και μπροστά με αυτογκόλ Μπέρτου ο Ατρόμητος

Το παιχνίδι άρχισε με τους Περιστεριώτες να είναι καλύτεροι από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Μόλις στο 5', ο Γκάλο απείλησε από μακριά, ο Γκέργκελι δεν αντέδρασε σωστά η μπάλα έφτασε στον Ραμπέλο, ο οποίος όμως πλάσαρε άουτ. Ο γκολκίπερ της ΑΕΛ αντέδρασε σωστά στο σουτ του Μπουσούλατζιτς στο 8', αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι στην επόμενη φάση...

Στο 9ο λεπτό λοιπόν, ο Ραμπέλο πέρασε όμορφα κάθετα στον Ντε Πο, αυτός μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά κι έκανε το γύρισμα, με την μπάλα να περνά από τον Μανούσο και τον Μπέρτο να στη προσπάθειά του να απομακρύνει να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του. Κάπως έτσι οι Περιστεριώτες έκαναν το 1-0, ενώ 10 λεπτά αργότερα έφτασαν κοντά στο 2-0. Μετά από ατομική ενέργεια του Ενσικουλού και σουτ, ο Γκέργκελι έσωσε, η μπάλα έφτασε στον Μανούσο, το νέο σουτ του οποίου κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

Ο ρυθμός έπεσε κάπως μετά το πρώτο 20λεπτο, με τον Ατρόμητο να απειλεί και πάλι με σουτ των Μπουσουλάτζιτς και του Ενσικουλού στο 38' και στο 39' αντίστοιχα. Ένα λεπτό αργότερα απείλησε για πρώτη φορά η ΑΕΛ, με το σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς να το μπλοκάρει ο Μέγιερι.

Το... καθάρισε σε επτά λεπτά, γκολάρα του Ανδρούτσου

Οι Περιστεριώτες, επέστρεψαν στο δεύτερο ημίχρονο με την ίδια όρεξη που άρχισαν το παιχνίδι. Αποφασισμένοι να τελειώσουν την υπόθεση νίκη όσο πιο γρήγορα μπορούσαν. Κι έτσι έγινε, καθώς στο 52', ο Μανούσος μετά από σουτ του Ντε Πο που απέκρουσε ο Γκέργκελι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ραμπέλο πέρασε στον Ντε Πο, εκείνος έκανε το γύρισμα στο Μανούσο που πλάσαρε, ο Γκέργκελι έσωσε και ο Ενσικουλού στη συνέχεια προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η ομάδα του Παντελίδη κυριάρχησε σε όλο το δεύτερο μέρος κι απείλησε ξανά, με ένα πανέμορφο σουτ του Γκάλο, που έβγαλε στο αριστερό του παράθυρο ο καλύτερο παίκτης της ΑΕΛ, Γκέργκελι. Η ΑΕΛ το μόνο που έκανε στο δεύτερο 45λεπτο ήταν μια κεφαλιά του Παπάζογλου που έφυγε άουτ στο 60', λίγο πριν ο Ανδρούτσος πετύχει το γκολ των... πλέι άουτ!

Στο 73' λοιπόν, ο εξαιρετικός Ντε Πο, πέρασε στον Ανδρούτσου στα αριστερά, ο οποίος είχε μια τρομερή έμπνευση και με σουτ από πολύ δύσκολη πλαϊνή θέση έστειλε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Γκέργκελι για το 3-0. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά με τους Περιστεριώτες να παίρνουν την πρώτη τους νίκη και μάλιστα με αρκετά εύκολο τρόπο.

MVP: Ντε Πο. Ο Βέλγος πραγματοποίησε το καλύτερό του παιχνίδι με την φανέλα του Ατρόμητου! Είναι μέσα και στα τρία γκολ της ομάδας του. Στο πρώτο κάνει εκείνος την ενέργεια και την πάσα πριν ο Μπέρτος βάλει το αυτογκόλ, στο δεύτερο κάνει το πρώτο σουτ που βγάζει ο Γκέργκελι πριν σκοράρει ο Μανούσος, ενώ στο τρίτο κάνει την πάσα στον Ανδρούτσο που πετυχαίνει ένα υπέροχο τέρμα. Ήταν απλά καταπληκτικός κι έδωσε στους ανθρώπους του ατρόμητου ένα λόγο για να ενεργοποιήσουν την οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του και να τον κρατήσουν στο Περιστέρι.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Μπέρτος. Αρκετά κακό παιχνίδι από τον Έλληνα μπακ. Πέρα από το αυτογκόλ που στάθηκε άτυχος, από την πλευρά του μπαίνουν και τα επόμενα δύο τέρματα του Ατρόμητου... Δεν την λες και καλή μέρα για εκείνον!

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ραμπέλο. Ο Χιλιανός επιτελικός μέσος του Ατρόμητο, έκανε επίσης ίσως το καλύτερό του παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπως και ο Ντε Πο. Έδωσε ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του, έβγαλε αρκετές κάθετες μπαλιές, ενώ βρίσκεται μέσα στο πρώτο γκολ της ομάδας του, βρίσκοντας με κάθετα τον Ντε Πο. Έδειξε ένα μέρος από την ποιότητά του με τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου να... τρίβουν τα χέρια τους ενόψει της επόμενης σεζόν. Αρκετά καλό παιχνίδι κι από τον Ενσικουλού.

Η ΓΚΑΦΑ: Την χρεώνεται ο Μπέρτος στη φάση του 1-0 του Ατρόμητου, καθώς έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του...

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Βάτσιος είχε εύκολη διαιτησία χωρίς πολλά προβλήματα, καθώς ήταν τέτοιο το παιχνίδι που πήγε... σβηστά χωρίς εντάσεις.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο στα πλέι άουτ και για πρώτη φορά, μετά την έναρξή τους, βρίσκεται στην έβδομη θέση, ένα βαθμό πάνω από τον Αστέρα. Η πρώτη νίκη, ήρθε με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο για πρώτη φορά σε αυτή τη διαδικασία από την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος έδωσε φανέλα βασικών σε Ντε Πο και Ραμπέλο κι αυτοί τον δικαίωσαν. Όσον αφορά την ΑΕΛ, έδειξε ένα αρκετά άσχημο πρόσωπο κι όπως φαίνεται οι ποδοσφαιριστές της περιμένουν απλά να ολοκληρωθούν τα πλέι άουτ για να πάνε διακοπές...

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο (82' Κιβρακίδης), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος, Μπουσουλάτζιτς (83' Μάντσον), Ραμπέλο (76' Νταβιώτης), Ντε Πο, Ενσικουλού (55' Ανδρούτσος), Μανούσος (76' Βέλλιος)

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκέργκελι, Μπέρτος, Μιχάηλ Ζίζιτς, Μούζεκ (46' Στελιάνο), Ηλιάδης (46' Μπούστος), Σεσέροβιτς. Μιλοσάβλιεβιτς (82' Μάρκοβιτς, Τόρζε, Βινίσιους (46' Παπάζογλου), Ασούμπρε (71' Πινάκας)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα