Το «αντίο» των Ιντέγε-Μπα στον Αρη (pics)

Το «αντίο» των Ιντέγε-Μπα στον Αρη (pics)

Gazzetta team
Το «αντίο» των Ιντέγε-Μπα στον Αρη (pics)

bet365

Το δικό του αντίο έστειλαν οι Μπράουν Ιντέγε και Αμπού Μπα στον Αρη, οι οποίοι εδώ και λίγες ημέρες αποτελούν παρελθόν από την ομάδα.

Ο κύκλος των Μπράουν Ιντέγε και Αμπού Μπα στον Αρη ολοκληρώθηκε και οι δύο ποδοσφαιριστές μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media, αποχαιρέτησαν την ομάδα και τους φιλάθλους.

«Ευχαριστώ τον Άρη που με έκανε μέλος της οικογένειάς του και όλους τους φίλους του Άρη που με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Να σας έχει ο Θεός καλά», έγραψε χαρακτηριστικά ο έμπειρος επιθετικός ενώ ο Γάλλος μέσος από την πλευρά του ανέφερε: «Σας ευχαριστώ όλους για αυτή τη σεζόν. Είμαι περήφανος που φορούσα αυτή τη φανέλα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους και τους προπονητές. Να προσέχετε και θα σας δω σύντομα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα