Αρνητική η απάντηση του ΕΟΔΥ, χωρίς φιλάθλους το ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Gazzetta team
Αρνητική η απάντηση του ΕΟΔΥ, χωρίς φιλάθλους το ΟΦΗ - Ολυμπιακός

bet365

Αρνητική ήταν η απάντηση της Επιτροπής Υγείας στο αίτημα της Superleague 1 για «πιλοτικό» παρουσία οπαδών ματς ΟΦΗ - Ολυμπιακού - επιμένει η Λίγκα στο αίτημά της για ματς με φιλάθλους από την επόμενη σεζόν.

Μετά την (αναμενόμενη) απόρριψη του αιτήματος από την Επιτροπή Υγείας, η Superleague 1 τοποθετήθηκε ως εξής: «Η απορριπτική απόφαση, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, την οποία έλαβε η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορoνοϊού COVID-19, σχετικά με το αίτημα παρουσίας φιλάθλων στον αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ημέρας των Play Off είναι απόλυτα σεβαστή.

Η Super League ωστόσο, με αίσθημα απόλυτης ευθύνης έχει υλοποιήσει όλα όσα προβλέπονται στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα Διεξαγωγής αγώνων και θεωρεί ότι πρέπει να γίνει σχεδιασμός για την παρουσία φιλάθλων, έστω και από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, με σαφές πλαίσιο. Αν και πλέον τα χρονικά περιθώρια για την πιλοτική εφαρμογή παρουσίας συγκεκριμένου αριθμού φιλάθλων σε αγώνα ή αγώνες της Super League κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχουν εκλείψει, η διοργανώτρια, όπως ομόφωνα άλλωστε αποφάσισε, απευθύνει προς όλους τους αρμόδιους φορείς το αίτημα να επανεξεταστεί το ζήτημα της παρουσίας φιλάθλων, υπό τις συνθήκες που θα καθορίσει η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορoνοϊού COVID-19.

Ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες, δε μπορεί να υπάρξει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα