Τελικός Κ15: Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-0 (3-4 πεν)

Gazzetta team
Τελικός Κ15: Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-0 (3-4 πεν)

bet365

«Ερυθρόλευκο» χρώμα πήρε το πρωτάθλημα των Κ15! Στον τελικό των Ζωσιμάδων ο Ολυμπιακός επικράτησε στην... ρουλέτα των πέναλτι με 4-3 του Ατρομήτου (0-0 κ.α) και οι παίκτες του Άριελ Ιμπαγάσα είναι οι νέοι πρωταθλητές.
Τα 80 λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα (40 λεπτά το κάθε ημίχρονο) κύλησαν χωρίς πολλές συγκινήσεις. Ειδικά το πρώτο ημίχρονο... έφυγε χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, με την αφόρητη ζέστη να παίζει κι αυτή τον ρόλο της! Στην πιο καλή φάση του αγώνα πάντως, αυτή που έγινε με την έναρξη της επανάληψης, στον Ολυμπιακό μπορούν να αισθάνονται αδικημένοι μιας και στο σουτ του Αρσενίδη η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, πέρασε την γραμμή στο σκάσιμο, αλλά ούτε ο διαιτητής, ούτε ο δεύτερος βοηθός δεν το είδαν και έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι! Από κει και πέρα οι καλές στιγμές και των δύο ομάδων ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ο ρυθμός του ματς χαλαρός, οι δύο αντίπαλοι δεν πήραν... ρίσκο, έδειξαν κυρίως προσηλωμένοι στο αμυντικό πλάνο και κάπως έτσι το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες όλων στην κανονική διάρκεια. Παράταση δεν υπάρχει και η κούπα του πρωταθλητή κρίθηκε στην... ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, εκεί όπου οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι!

Η διαδικασία των πέναλτι

1-0 ο Ατρόμητος με τον Αλεξίου
1-1 ο Ολυμπιακός με τον Μαυρόπουλο
Χαμένο πέναλτι του Αραπίτσα (Ατρόμητος), μπλοκάρει ο Έξαρχος
1-2 ο Ολυμπιακός με τον Φίλο
2-2 ο Ατρόμητος με τον Αγγελή
2-3 ο Ολυμπιακός με τον Μοίρα
3-3 ο Ατρόμητος με τον Γρίβα
Χαμένο πέναλτι για τον Ρούτσι (Ολυμπιακός), απέκρουσε ο Σταυριανάκος
Χαμένο πέναλτι για τον Λέντζα (Ατρόμητος) με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι
3-4 ο Ολυμπιακός με τον Κωστούλα και ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα