Ατρόμητος: Στο Περιστέρι για πάντα ο Ούμπιδες!

Ατρόμητος: Στο Περιστέρι για πάντα ο Ούμπιδες!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Στο Περιστέρι για πάντα ο Ούμπιδες!

bet365

Κάτοικος Περιστερίου θα παραμείνει ο Χαβιέρ Ούμπιδες και μετά το Σάββατο που ολοκληρώνεται η σεζόν, με τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα τη νέα σεζόν να τον αποφασίζει ο ίδιος!

Ατρόμητος και Ούμπιδες συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν! Ο αρχηγός των Περιστεριωτών θα παραμείνει στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων. Αυτό που γνωρίζει μόνο ο ίδιος είναι από ποια θέση θα βρίσκεται του χρόνου στο «αστέρι».

Το Σάββατο, ολοκληρώνεται η σεζόν για τον Ατρόμητο κι αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Χαβιέρ Ούμπιδες μιας και το τρέχον συμβόλαιό του λήγει. Ωστόσο, οι φίλοι της ομάδας δεν θα χάσουν τον αγαπημένο τους Αργεντινό, καθώς θα βρίσκεται στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Πριν μερικές μέρες ο «Ούμπι», είχε συνάντηση με την διοίκηση του Ατρόμητου όπου του έγινε σαφές αυτό που ήδη γνώριζαν άπαντες. Ότι επιθυμία όλων είναι να μείνει στην ομάδα, είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως μέλος της διοίκησης πλέον της ομάδας όπως έγινε πριν μερικά χρόνια με τον Νίκο Λαζαρίδη.

Την απόφαση θα την πάρει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής! Κανείς, εκτός από τον 38χρονο αρχηγό του Ατρόμητου, δεν γνωρίζει ακόμα ποια θα είναι αυτή κι αν θα συνεχίσει για ακόμα ένα χρόνο το ποδόσφαιρο. Αυτό δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί, καθώς ο Αργεντινός δεν ήθελε να πει «αντίο» στα γήπεδα με μια μέτρια σεζόν κι ίσως τελικά αποφασίσει να αγωνιστεί ακόμα μια χρονιά ώστε να κλείσει με καλύτερο τρόπο την καριέρα του. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ένα, πως και τα επόμενα (σ.σ. πολλά) χρόνια ο Χαβιέρ Ούμπιδες θα βρίσκεται στις τάξεις του Ατρόμητου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα