Ανακοίνωση του Άρη για τις ενέργειες για το ban

Ανακοίνωση του Άρη για τις ενέργειες για το ban

Gazzetta team
Ανακοίνωση του Άρη για τις ενέργειες για το ban

bet365

Ο Άρης με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε πως ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες της ΠΑΕ για την άρση των ban της FIFA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας μας ότι ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την άρση και των δύο ban, που επιβλήθηκαν από τη FIFA.

Παρότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει ευθύνη, δεν είχε άλλη επιλογή από το να διευθετήσει και τις δύο υποθέσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Συλλόγου και να μην τεθεί σε κίνδυνο ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Η άρση των ban ήταν μια επίπονη διαδικασία. Χρειάστηκε να γίνει οικονομική υπέρβαση εκ μέρους του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κ. Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος κλήθηκε να πληρώσει οφειλές, που –όπως είναι γνωστό- δεν αφορούν στη νυν ΠΑΕ, αλλά στην παλιά εταιρεία. Χρέη, που άλλοι δημιούργησαν και μας άφησαν «κληρονομιά».

Οι ευθύνες έχουν… ονοματεπώνυμο και το προσεχές διάστημα ο κ. Καρυπίδης θα τοποθετηθεί λεπτομερώς στις ευθύνες αυτών που οφείλουν κάποια στιγμή να απολογηθούν ενώπιον των χιλιάδων φίλων του ΑΡΗ. Ελπίζουμε να έχουν το θάρρος να το πράξουν, διότι ενώπιον της δικαιοσύνης θα λογοδοτήσουν σίγουρα.

Μέχρι τότε οι φίλοι του ΑΡΗ να είναι σίγουροι για το εξής: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και σύντομα θα έρθουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

Ετοιμάζουμε έναν ΑΡΗ ακόμη πιο δυνατό τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα