ΠΑΟΚ: Ερχεται ο Σβαμπ και υπογράφει για 2+1 χρόνια

ΠΑΟΚ: Ερχεται ο Σβαμπ και υπογράφει για 2+1 χρόνια

ΠΑΟΚ: Ερχεται ο Σβαμπ και υπογράφει για 2+1 χρόνια

bet365

Τι μας «δείχνει» η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά. Οι όροι της συμφωνίας με τον Στέφαν Σβαμπ και η αλλαγή πλεύσης των «ασπρόμαυρων»…

H πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ με την υπογραφή του νέου αθλητικού διευθυντή, Όλαφ Ρέμπε, φανερώνει στην πράξη την αλλαγή «πολιτικής», φιλοσοφίας και στρατηγικής των «ασπρόμαυρων».

Ο «Δικέφαλος» περιμένει μέσα στις επόμενες ώρες να φτάσει στη Θεσσαλονίκη το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο επί χρόνια αρχηγός και «σημαία» της Ραπίντ Βιέννης, Στέφαν Σβαμπ, έρχεται για να ολοκληρωθεί η προφορική συμφωνία.

Μέσα από την συμφωνία με τον 29χρονο Αυστριακό μέσο, οι άνθρωποι που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας την αποστολή «εξορθολογισμός στο ποδοσφαιρικό τμήμα», ο Γιώργος Σαββίδης και ο Όλαφ Ρέμπε κατά βάση, δείχνουν ξεκάθαρα μια διάθεση αλλαγής στην προσέγγιση και στην υλοποίηση των μεταγραφών.

Ο Στέφαν Σβαμπ έρχεται στη Θεσσαλονίκη έχοντας συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, με αποδοχές σε πολύ νορμάλ οικονομικά επίπεδα, που δεν έχουν καμία σχέση με τις συμφωνίες που έκλεινε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, με τις αμοιβές και το κόστος να υπερβαίνουν σε αρκετές περιπτώσεις επταψήφια νούμερα δίπλα από κάθε συμβόλαιο.

Ο 29χρονος Αυστριακός μέσος αποδέχθηκε την πρόταση και το «deal» έκλεισε με τους όρους που έβαλε πάνω στο τραπέζι ο Ρέμπε, δείχνοντας πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν αποφασίσει να ολοκληρώνουν τις όποιες συμφωνίες με τους δικούς τους όρους, κινούμενοι σε φυσιολογικά, πλέον, επίπεδα.

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής προτού καν αναλάβει και επίσημα τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος γνώριζε πως είναι απαραίτητες και αναγκαίες μια ή και δύο μεταγραφές στη μεσαία γραμμή. Με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, κυρίως μέσοι «box to box», κάτι που συζήτησε και με τον Αμπέλ Φερέιρα. Ήξερε ότι έληγε το συμβόλαιο του Μαουρίσιο (ο Βραζιλιάνος είχε αρνηθεί την πρόταση που του έγινε για την ανανέωση της συνεργασίας, έβλεπε τα ονόματα των Μίσιτς και Αουγκούστο στη λίστα των μακροχρόνιων τραυματιών και μαζί τη «μαύρη τρύπα».

Ο Ρέμπε ήξερε ότι από τη λίστα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών που είχε στα χέρια του ο πρώην αρχηγός της Ραπίντ Βιέννης καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας και προσθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων» ενόψει της νέας χρονιάς. Γι’ αυτό με το που έμεινε ελεύθερος κινήθηκε γρήγορα, μεθοδικά και ο ΠΑΟΚ τον έκανε δικό του.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα