Αστέρας Τρίπολης: Το ταξίδι στην Ισπανία κι οι επόμενες μεταγραφές

Αστέρας Τρίπολης: Το ταξίδι στην Ισπανία κι οι επόμενες μεταγραφές

bet365

Ο Νίκος Γαλανακόπουλος είναι στην Ισπανία για να τσεκάρει τους τελευταίους μεταγραφικούς στόχους του Αστέρα Τρίπολης - ποια τα τελευταία κομμάτια του παζλ του κιτρινομπλέ ρόστερ.

Στον Αστέρα Τρίπολης και φέτος έχουν κινηθεί αστραπιαία για την ολοκλήρωση των μεταγραφών. Εχοντας να αντιμετωπίσει μια πρωτόγνωρη κατάσταση, ο σύλλογος από την Αρκαδία δεν σταμάτησε το σχεδιασμό του. Τον αναπροσάρμοσε αλλά δεν έχασε το στόχο του.

Παρουσίασε το νέο του σήμα, την επόμενη μέρα τη νέα του φανέλα και σιγά σιγά και αθόρυβα ολοκληρώνει και τις μεταγραφές του.

Μετά τους Μπράιαν Ορόσκο (10άρι), Φεντερίδκο Άλβαρες (αρ. μπακ) και Λέο Τίλικα (δεξί φουλ μπακ), οι Αρκάδες θα κινηθούν για άλλες τρεις προσθήκες - εφόσον φυσικά δεν πουληθεί κάποιος.

Συγκεκριμένα, θέλουν ένα στόπερ, έναν επιθετικό κι έναν εξτρέμ. Γι' αυτό κι ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Νίκος Γαλανακόπουλος βρίσκεται από την Τετάρτη (29/7) στην Ισπανία και με την επιστροφή του την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός του ρόστερ για τη νέα σεζόν!

Θυμίζουμε ότι από την ομάδα αποχώρησαν οι: Μιχαήλ, Ματρικάρντι, Ανχελ, Βλάχος, Παναγιώτου (δανεικός στην Παναχαϊκή), Μαρκ Φερνάντεθ, Χαουρέγκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα