Άρης: Περιμένει την απάντηση του Ματίγια

Άρης: Περιμένει την απάντηση του Ματίγια

Άρης: Περιμένει την απάντηση του Ματίγια

bet365

Την παραμονή του Χαβιέρ Ματίγια θέλουν στον Άρη, που περιμένουν από τον ποδοσφαιριστή την απάντησή του στη νέα πρόταση που του έχουν καταθέσει για διετές συμβόλαιο.

Τον Χαβιέρ Ματίγια περιμένουν στον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχει ξεκαθαρίσει στον ποδοσφαιριστή που θέλει απάντηση στη νέα πρόταση που του έχει καταθέσει μέσα στην ημέρα.

Οι «κιτρινόμαυροι», έχουν προτείνει νέο διετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή με αυξημένες απολαβές. Ο Ισπανός χαφ, έχει στα χέρια του πρόταση κι από την Τουρκία, αλλά φαίνεται πως τον φοβίζει η κατάσταση στη γειτονική χώρα...

Όσον αφορά τον Δημήτρη Μάνο τώρα, παραμένει η πρώτη επιλογή του Άρη για την θέση του αναπληρωματικού επιθετικού, αλλά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για την ώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα