Σένκεφελντ: «Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, περνάω καλά στην Ελλάδα»

Σένκεφελντ: «Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, περνάω καλά στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Σένκεφελντ: «Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, περνάω καλά στην Ελλάδα»

bet365

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε για την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, την πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου του, τον Αγιούμπ, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.

«Ήθελα να γνωρίσω τον κόσμο. Η Αυστραλία είναι μια όμορφη χώρα και από την άποψη του τρόπου ζωής, η Μελβούρνη είναι μια από τις καλύτερες πόλεις στον κόσμο. Η ζωή ήταν υπέροχη. Πήγα εκεί μόνος και πραγματικά γνώρισα καλύτερα τον εαυτό μου. Όλα ήταν τακτοποιημένα από τον σύλλογο αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι δεν θα έπρεπε να στηριχθείς στον εαυτό σου», ανέφερε αρχικά ο Σένκεφελντ στην απόφασή του να αποχωρήσει από την Ολλανδία με προορισμό την Αυστραλία και την Melbourne City.

Το ποδόσφαιρο όμως στην Αυστραλία δεν είναι το Νο1 άθλημα με αποτέλεσμα τα γήπεδα να μην είναι σχεδόν ποτέ γεμάτα. «Ο σύλλογος ήταν φανταστικός αλλά από ένα σημείο και μετά έχασα την πραγματική εμπειρία του ποδοσφαίρου. Έτσι, προέκυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Τερματίσαμε στην 4η θέση της βαθμολογίας όπου θα μπορούσες να αγωνιστείς στο Europa League, αλλά ο σύλλογος είναι ακόμα σε αναστολή στην Ευρώπη, οπότε το ευρωπαϊκό εισιτήριο πήγε σε άλλη ομάδα».

Το συμβόλαιο του Σένκεφελντ με το «τριφύλλι» λήγει το καλοκαίρι του 2021. «Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη σε συμφωνία, αλλά περνάω καλά εδώ. Είμαι, επίσης, σίγουρος ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι την επόμενη σεζόν και μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα εδώ. Η Αθήνα είναι επίσης μια κορυφαία πόλη με την ιστορία της, τις όμορφες παραλίες και τα καλά πάρτι στην παραλία. Ωστόσο, δεν τα καταλαβαίνω γιατί πρέπει να καθίσουμε σε ένα ξενοδοχείο με ολόκληρη την ομάδα, μια μέρα νωρίτερα από κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι ο προπονητής θέλει με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσει κλίμα συγκέντρωσης».

Για το πως ζει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηηναϊκού ανέφερε. «Όταν σταματάω σε διόδια, υπάρχει πάντα κάποιος που φωνάζει “νικήστε”. Δεν το έχω ζήσει ποτέ αυτό στην Ολλανδία ή στην Αυστραλία, οπότε αυτό είναι πολύ ωραίο να βιώσω. Οι άνθρωποι εδώ μιλούν πραγματικά για το ποδόσφαιρο ασταμάτητα και είναι ακόμη πιο φανατικοί. Οι άνθρωποι έχουν συχνά δύο δουλειές εδώ και έχουν ακόμα λίγα χρήματα. Το ποδόσφαιρο είναι η διέξοδο και η περηφάνια τους. Γι ‘αυτό ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς ότι σταμάτησε για έξι εβδομάδες η αγωνιστική δραστηριότητα λόγω του ξεσπάσματος της πανδημίας. Ευτυχώς, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν».

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει άλλος ένας Ολλανδός, ο Γιασίν Αγιούμπ. «Κάνουμε παρέα, αλλά δεν είμαστε πάντα μαζί γιατί έχει τρία παιδιά. Μου τηλεφώνησε πολλές φορές πριν μετακομίσει στην ομάδα τον Ιανουάριο. Του είπα ότι θα περάσει καλά εδώ και ευτυχώς περνάει καλά. Μπορούμε να λέμε και οι δύο πως προερχόμαστε από την Φέγενορντ που είναι επίσης γνωστός σύλλογος και στην Ελλάδα το γνωρίζουν».

Για τα μελλοντικά του σχέδια: «Τώρα περνάω υπέροχα στον Παναθηναϊκό και ποτέ δεν ξέρεις πώς πάνε τα πράγματα, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήταν πολύ ωραίο να επιστρέψω στην Ολλανδία. Στον Παναθηναϊκό, θα ήταν σπουδαίο μα βγούμε στην Ευρώπη, ίσως το πετύχουμε μέσω του Europa League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα