Παναιτωλικός: Ανακοινώθηκε ο Βέργος (pics)

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Ανακοινώθηκε ο Βέργος (pics)

bet365

Ο 24χρονος επιθετικός έγινε και επίσημα κάτοικος Αγρινίου, καθώς υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2022
Παίκτης του Παναιτωλικού έγινε σήμερα (4/8) και ο Νίκος Βέργος. Ο 24χρονος επιθετικός βρίσκεται από χθες στο Αγρίνιο καθώς είχε συμφωνήσει σε όλα με τα «καναρίνια» και πριν από λίγο επισημοποιήθηκε η μετακίνησή του στα «καναρίνια».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στην απόκτηση του Νίκου Βέργου από τον Παναθηναϊκό προχώρησε σήμερα η ομάδα μας και ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως το καλοκαίρι του 2022. Ο 24χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί επίσης στον Ολυμπιακό, την Έλτσε, τη β’ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, τη Βάσας και το τελευταίο εξάμηνο στη Χέρκουλες.

Την μετακίνηση του νεαρού στον Παναιτωλικό, ανακοίνωσε και ο Παναθηναϊκός. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Νίκου Βέργου στον Παναιτωλικό. Ο 24χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε οκτώ παιχνίδια με το Τριφύλλι, πετυχαίνοντας και ένα τέρμα. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», ανέφεραν οι «πράσινοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα