ΑΕΚ: Deal με την Σφαξιέν, αύριο ανακοινώνεται ο Χνιντ!

ΑΕΚ: Deal με την Σφαξιέν, αύριο ανακοινώνεται ο Χνιντ!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Deal με την Σφαξιέν, αύριο ανακοινώνεται ο Χνιντ!

bet365

Η Α.Ε.Κ. έφτασε σε συμφωνία με την ομάδα του 23χρονου διεθνούς Τυνήσιου στόπερ ο οποίος αντέδρασε λέγοντας: «Εγώ παίζω μπάλα πρώτα με την καρδιά και μετά με τα πόδια»...
Μπορεί να καθυστέρησε για ένα 24ωρο η απόκτηση του Νασίμ Χνιντ όμως πλέον είναι γεγονός για την ΑΕΚ η οποία αύριο αναμένεται να προχωρήσει στην ανακοίνωση απόκτησής του... Η επιθυμία του 23χρονου διεθνούς Τυνήσιου αμυντικού προκάλεσε και την ολοκλήρωση της μεταγραφής η οποία δυσκόλεψε όταν η Σφαξιέν αξίωσε επιπλέον χρήματα από όσα είχαν αρχικά συμφωνηθεί...
Το deal ωστόσο έκλεισε στις 600.000 ευρώ, δίχως κοινώς η Ένωση να αλλάξει στάση, με την Σφαξιέν να αντιλαμβάνεται πως από τη στιγμή που η ΑΕΚ είχε στο πλευρό της τον 23χρονο άσο δεν είχε πιθανότητες να πετύχει αυτό που ήθελε.
«Εγώ παίζω μπάλα πρώτα με την καρδιά και μετά με τα πόδια και είχα πάρει την απόφαση μου», ήταν η πρώτη αντίδραση του Χνιντ όταν ενημερώθηκε ότι όλα εξελίχτηκαν τελικά όπως επιθυμούσε και εκείνος. Η ολοκλήρωση της μεταγραφής και οι ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο... Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χνιντ... άφησε στην ομάδα του μέχρι και χρωστούμενα προκειμένου να διευκολύνει τις συζητήσεις και να φτάσουμε στη συμφωνία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα