Ατρόμητος: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπόγιαν Μάτιτς της Παρτιζάν

Ατρόμητος: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπόγιαν Μάτιτς της Παρτιζάν

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπόγιαν Μάτιτς της Παρτιζάν

bet365

Σε προχωρημένες συζητήσεις είναι ο Ατρόμητος με τον 28χρονο επιθετικό της Παρτιζάν, Μπόγιαν Μάτιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Σερβίας.

Η ομάδα του Περιστερίου, φαίνεται πως έχει βρει στο πρόσωπο του Μπόγιαν Μάτιτς τον εκλεκτό για την κορυφή της επίθεσης. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι Σέρβοι, οι οποίοι μάλιστα θεωρούν «κλεισμένη» την μεταγραφή του στον Ατρόμητο.

Ο Μάτιτς έχει ύψος 1.90 μ. και κατάγεται από την Σερβία. Εχει περάσει από Λόζνιτσα, Σεούλ, Βοϊβοντίνα Νόβι Σαντ, Μάτσβα Σάμπατς ενώ από τον Γενάρη φοράει τη φανέλα της Παρτιζάν, μετρώντας 22 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ.

Υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές για τον δανεισμό του υψηλόσωμου φορ στον Ατρόμητο και η περίπτωσή του, φαίνεται πως είναι είναι σε καλό δρόμο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας η υπόθεση του Μάτιτς να ολοκληρωθεί με θετικό τρόπο, καθώς οι δύο ομάδες φαίνεται να βρίσκονται σε ανταλλαγή εγγράφων για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως ο Ατρόμητος θα έχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι εφόσον θέλει να κρατήσει με κανονική μεταγραφή τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα