Το «άστρο» του Ντιγκινί και η κριτική στον Ιντέγε

Το «άστρο» του Ντιγκινί και η κριτική στον Ιντέγε

Βασίλης Βλαχόπουλος
Το «άστρο» του Ντιγκινί και η κριτική στον Ιντέγε

bet365

Το καλοκαίρι των ριζοσπαστικών αλλαγών έφερε βαθιές τομές στην επιθετική γραμμή του Άρη και το gazzetta.gr γράφει για τις (μέχρι στιγμής) επιδόσεις των παικτών που αποχώρησαν…
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Το περασμένο καλοκαίρι ο Άρης οδηγήθηκε στην απόφαση δημιουργίας ομάδας από την αρχή. Ο άνεμος των αλλαγών ήταν λογικό να αγγίξει και την επιθετική γραμμή καθώς παίκτες με πολύ σοβαρό αγωνιστικό ρόλο βρίσκονται πλέον σε άλλες ομάδες. Από τη συγκεκριμένη λίστα λείπει το όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη καθώς δεν έχει αγωνιστεί ακόμη σε επίσημο παιχνίδι με την Αλ Κορ, πέραν ασφαλώς του προβλήματος που προέκυψε στη μεταγραφή του λόγω της ασυνέπειας της ομάδας των Εμιράτων στην εκπλήρωση του οικονομικού σκέλους της συμφωνίας με την ΠΑΕ Άρης.

Για κάποιους παίκτες, η μεταγραφή τους σε άλλες ομάδες σηματοδότησε και μια νέα αρχή, άλλοι πάλι δέχονται κριτική για τις επιδόσεις του, υπάρχει όμως και ο Μάρτιν Τόνσο ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στα Χανιά και λόγω της μη έναρξης του Πρωταθλήματος της Superleague 2 δεν έχει επίσημο παιχνίδι στα πόδια του.

Ο «ΚΑΥΤΟΣ» ΝΤΙΓΚΙΝΙ

Διανύοντας το 33ο έτος της ηλικίας του, φαίνεται ότι ο Νικολάς Ντιγκινί διανύει τη δεύτερη ποδοσφαιρική νιότη του. Ο Γάλλος επιθετικός είναι σημείο αναφοράς στην επιθετική λειτουργία του Απόλλωνα Λεμεσού κι αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, είναι βέβαιο ότι θα πραγματοποιήσει ρεκόρ καριέρας (σ. σ. είναι τα 10 γκολ που σημείωσε τόσο την αγωνιστική περίοδο 2018-19 όσο και την προηγούμενη). Ήδη μετρά έξι γκολ σε ισάριθμους αγώνες σε Πρωτάθλημα και προκριματική φάση του Europa League. Στην καριέρα του, ο Ντιγκινί χρησιμοποιήθηκε σε τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές θέσεις καθώς έχει παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά στον Απόλλωνα τοποθετείται είτε στη θέση του φορ είτε πίσω από αυτόν.

Ο ΙΝΤΕΓΕ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ

Η κατάσταση που βιώνει ο Μπράουν Ιντέγε στη Σμύρνη δεν διαφέρει από αυτή που ένιωσε και στη Θεσσαλονίκη, στην περίοδο συνεργασίας του με τον Άρη. Βασικό σημείο κριτικής είναι η αναποτελεσματικότητά του στο γκολ. Η καταγραφή του τουρκικού Τύπου είναι σχεδόν όμοια με την αντίστοιχη ελληνική, πριν από περίπου έναν χρόνο. Δηλαδή, ότι ο Νιγηριανός επιθετικός δουλεύει πολύ για την ομάδα αλλά δεν είναι αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια, όσες φορές φτάνει σ’ αυτό το σημείο. «Ο 32χρονος επιθετικός μετρά 523 λεπτά συμμετοχής αλλά σκόραρε μόλις μία φορά, στον αγώνα απέναντι στην Γκαζιαντέπ στην 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος», έγραψε μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα «gercekizmir.com», η οποία ασχολήθηκε με τις επιδόσεις των επιθετικών της Γκεζτεπέ.

Ο ΛΑΡΣΟΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Παρότι η μεταγραφή του στον Απόλλωνα Λεμεσού πέρασε από πολλά κύματα, ο Ντάνι Λάρσον αποκτήθηκε για να έχει ρόλο βασικού. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει θέματα στην προσαρμογή του και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε σε πέντε αγώνες αλά τα λεπτά συμμετοχής του δεν ξεπέρασαν τα 231. Μάλιστα, μόνο στο τελευταίο παιχνίδι (απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα) ήταν στο βασικό σχήμα του Απόλλωνα και σύμφωνα με τις κριτικές παρουσίασε καλύτερη εικόνα σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες, παρότι συνεχίζει να ψάχνει τα πατήματά του αλλά και τα στοιχεία παιχνιδιού που τον χαρακτήριζαν όπως η ταχύτητα και η έκρηξη. Μέχρι στιγμής, ο Λάρσον έχει σκοράρει μία φορά.

Ο ΤΟΝΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ

Στη διάρκεια της περσινής χρονιάς, ο Μάρτιν Τόνσο δεν είχε πολλές συμμετοχής με τη φανέλα του Άρη. Επίσης, χρησιμοποιήθηκε περισσότερο ως κεντρικός χαφ και λιγότερο ως επιτελικός μέσος που είναι και η θέση του. Για τον 31χρονο Αργεντίνο δεν έχουμε να γράψουμε πολλά διότι δεν… γέμισε το μάτι κάποιας ομάδας ή δεν βρήκε αυτό που έψαχνε. Συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι να παραμένει ελεύθερος ευελπιστώντας ότι τον ερχόμενο Γενάρη θα βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΟΙ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΕΣ

Ο Νίκο Μαρτίνες αποχώρησε οικειοθελώς από τον Άρη λίγο πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος καθώς διαπίστωσε ότι δεν προβλεπόταν να είχε χρόνο συμμετοχής. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός δεν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στον Βόλο και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι απέκτησε βασικό ρόλο από την πρώτη μέρα του στην ομάδα. Δεν έχει σκοράρει, αλλά είναι σημείο αναφοράς στην επιθετική λειτουργία της θεσσαλικής ομάδας, αυτό μαρτυρούν τα 485 λεπτά συμμετοχής του σε σύνολο έξι αγώνων όπως ασφαλώς και οι δύο τελικές πάσες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα