Μαρινάκης-Σουλούκου κατά Γκαγκάτση

Gazzetta team
Μαρινάκης-Σουλούκου κατά Γκαγκάτση

bet365

Ζητούν να διωχθεί ποινικά ο αντιπρόεδρος και διευθύνων συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τις τοποθετήσεις του στην τηλεοπτική «Δίκη» στο Open τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός μαζί με τη Γενική Διευθύντρια της Πειραιώτικης ΠΑΕ προχώρησαν στην κατάθεση μήνυσης κατά του Χρυσόστομου Γκαγκάτση αξιώνοντας την ποινική δίωξη του για τα πλημμεληματικά αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης.

Η τοποθέτηση του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην τηλεοπτική «Δίκη» στο Open και η δήλωση «ο Αυγενάκης είναι υπάλληλος του Μαρινάκη», επέφερε την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη και της Λίνας Σουλούκου.

Εναντίον του Χρυσόστομου Γκαγκάτση έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον αθλητικό εισαγγελέα και έχουν κατατεθεί τρεις μηνύσεις για όσα είχε αναφέρει στην τηλεοπτική συνέντευξη του, με αφορμή την περιβόητη υπόθεση της πολυιδιοκτησίας, τον Ιανουάριο του 2020.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα