Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες και οι πωλήσεις

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες και οι πωλήσεις

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες και οι πωλήσεις

bet365

Κεντρικό μέσο και εξτρέμ ψάχνει στην αγορά ο Παναθηναϊκός, την ώρα που η κατάσταση του Σωκράτη Διούδη θα ξεκαθαρίσει το αν θα γίνει κίνηση κάτω από τα δοκάρια. Κάθε καλή πρόταση για παραχώρηση θα συζητηθεί.

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε, ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά μακριά από την τέταρτη θέση και κινδυνεύει να χάσει το τρένο της Ευρώπης πριν καν ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα των play offs. Οι πράσινοι πλήρωσαν σε μεγάλο βαθμό την επιλογή του Ντάνι Πογιάτος ως αντικαταστάτη του Γιώργου Δώνη ενώ το καλοκαίρι έκαναν δέκα μεταγραφικές κινήσεις, εκ των οποίων οι περισσότερες έχουν γίνει κομμάτι της ενδεκάδας.

Σε λίγες ημέρες ξεκινά το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Πιερ Ντρεοσί, έχει ιεραρχήσει τις προτεραιότητες του μετά από τις εισηγήσεις του Λάζλο Μπόλονι. Ο Γάλλος GM και ο Ρουμάνος τεχνικός έχουν καταλήξει πως το Τριφύλλι έχει ανάγκη από έναν κεντρικό μέσο, καθώς ο Γιασίν Αγιούμπ είναι... φευγάτος ενώ ο Γιάννης Μπουζούκης δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή, χωρίς βέβαια να έχει πάρει και ευκαιρίες.

Παράλληλα, κρίνουν σκόπιμη την ενίσχυση στα εξτρέμ, με έναν ποδοσφαιριστή που θα παίζει περισσότερο πάνω στην γραμμή παρά θα κλείνει προς τα μέσα. Στο έμψυχο δυναμικό αυτή την στιγμή υπάρχουν σε αυτή την θέση οι: Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ, ο Βιγιαφάνιες που παίζει περισσότερο ως δεκάρι, ο Εμμανουηλίδης και ο Μόλο που δύσκολα θα παραμείνει παρά τις αρχικές ευκαιρίες που πήρε από τον Μπόλονι.

Στο θέμα του τερματοφύλακα, τώρα, ο Ντρεοσί θα περιμένει την κατάσταση του Σωκράτη Διούδη που έχει πρόβλημα στην μέση. Ανάλογα με την σοβαρότητα του προβλήματος του Έλληνα πορτιέρε, θα παρθεί η τελική απόφαση. Είτε για δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, είτε για μια πιο μόνιμη λύση. Βέβαια αν ο Διούδης δεν έχει κάτι σοβαρό, θα προκαλέσει απορία οποιαδήποτε κίνηση, καθώς πίσω από τον διεθνή άσο υπάρχουν δύο πολύ ταλαντούχοι τερματοφύλακες. Ο Ξενόπουλος και ο Χριστογεώργος.

Κάθε καλή πρόταση είναι υπό συζήτηση

Από κει και πέρα, και όσον αφορά τις πωλήσεις; Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή που να μην συζητήσει ο Παναθηναϊκός την πώληση του αν προκύψει ικανοποιητική πρόταση. Είτε αυτός είναι ο Σένκεφελντ, είτε είναι ο Κουρμπέλης, είτε ο Χατζηγιοβάνης ή ο Μακέντα. Το Τριφύλλι εδώ και χρόνια αποτελεί ένα κλαμπ που έχει τεράστια αδυναμία να βάλει χρήματα στο ταμείο του από τους παίκτες που έχει στην βιτρίνα, ώστε με τα χρήματα αυτά να μπορέσει να επενδύσει και να ανεβάσει την ποιότητα του ρόστερ του. Αυτός, εξάλλου, είναι και ο μόνος τρόπος για αναβάθμιση του έμψυχου δυναμικού, από την στιγμή που η διοίκηση του συλλόγου έχει ορίσει το μπάτζετ σε πολύ χαμηλά επίπεδα για το μέγεθος του συλλόγου και του ανταγωνισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα