Μαρινάκης για τα 96 χρόνια του Ολυμπιακού: «Είναι τρόπος ζωής» (pic)

Μαρινάκης για τα 96 χρόνια του Ολυμπιακού: «Είναι τρόπος ζωής» (pic)

Gazzetta team
Μαρινάκης για τα 96 χρόνια του Ολυμπιακού: «Είναι τρόπος ζωής» (pic)

bet365

Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει σήμερα (10/3) 96 χρόνια ζωής και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για τα γενέθλια του συλλόγου.
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε μήνυμα με αφορμή τα 96α γενέθλια του συλλόγου του Πειραιά.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι τρόπος ζωής, είναι η μεγάλη μας αγάπη.

Είναι οι αξίες του, ο σεβασμός, η περηφάνεια και η αλληλεγγύη. Είναι οι νίκες, οι επιτυχίες και οι πολυάριθμοι τίτλοι του. Είναι ο κόσμος του, πάντα ενωμένος σε χαρές και πίκρες, που μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς. Είναι η ερυθρόλευκη φανέλα που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και έχει αγαπηθεί όσο καμία.

96 θρυλικά χρόνια και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Με σκληρή δουλειά, θυσίες, επιμονή, πάθος και πίστη να γιγαντώνουμε κάθε μέρα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας για να μας χαρίζει στιγμές μεγαλείου και δόξας.

Χρόνια πολλά ΘΡΥΛΕ!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα