Ελ Αραμπί για το πέναλτι του Βιγιαφάνιες: «Είπα στον Σα πού να πέσει» (vid)

Gazzetta team
Ελ Αραμπί για το πέναλτι του Βιγιαφάνιες: «Είπα στον Σα πού να πέσει» (vid)

bet365

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι στάθηκε και στη φάση που ο Σα έβγαλε το πέναλτι του Βιγιαφάνιες και στο τι είπε στον Πορτογάλο.
Ο Ελ Αραμπί επισήμανε στη NOVA για:
Τη νίκη του Ολυμπιακού και τα τέρματα του Μασούρα: Τα γκολ του Μασούρα μας έδωσαν αυτοπεποίθηση. Ήμασταν μία ομάδα που άξιζε τη νίκη. Ήμασταν πολύ καλοί.
Το κλείσιμο της σεζόν: Θέλαμε να τελειώσουμε με έναν ωραίο τρόπο. Κάναμε νομίζω τη δουλειά μας σήμερα.
Την ήττα από τον Παναθηναϊκό και το εάν είναι απάντηση αυτή από τον Ολυμπιακό: Πράγματι κόντρα στον Παναθηναϊκό κάναμε την πρώτη μας ήττα. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.
Τις επιδόσεις του: Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Όμως απομένει ένα ακόμα παιχνίδι (ο τελικός) και πρέπει να τα καταφέρουμε.
Το τι είπε στον Σα στο πέναλτι: Είχα αυτή την αίσθηση το που θα έριχνε το πέναλτι. Είπα στον Σα να πέσει σε αυτή την πλευρά. Το πού να πέσει. Έχω την υποχρέωση να βοηθάω την ομάδα και να δουλεύω για αυτήν.
Τη σύγκριση με τον Τζιμπρίλ Σισέ: Είναι πολύ σημαντικό για την ιστορία. Την ιστορία των συλλόγων. Όμως αυτός είναι του Παναθηναϊκού και εγώ του Ολυμπιακού. Θέλω έτσι να συνεχίσω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα