Στις Βρυξέλλες για δεύτερο χειρουργείο στην καρδιά ο Καραγιαννίδης

Gazzetta team
Στις Βρυξέλλες για δεύτερο χειρουργείο στην καρδιά ο Καραγιαννίδης

bet365

Ο αμυντικός του Καραϊσκάκη Άρτας, Αριστοτέλης Καραγιαννίδης θα ταξιδέψει τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στις Βρυξέλλες για νέα επέμβαση στην καρδιά και μίλησε για τη στήριξη του ΠΣΑΠ, τη σημασία της ασφάλειας των ποδοσφαιριστών και τη θέλησή του να νικήσει στη μάχη για τη ζωή!

Στην πρωτεύουσα του Βελγίου για να «κλείσει» την παρένθεση, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά, θα μεταβεί τη Δευτέρα (03/06) ο Έλληνας στόπερ, ώστε να υποβληθεί σε νέα επέμβαση στην καρδιά. Η πρώτη, τον περασμένο Ιανουάριο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και συνοδευόμενος από τις ευχές όλων μας, θα περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου, με σκοπό να ξορκίσει μια για πάντα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

«Ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά και θα ξεπεράσω εντελώς το πρόβλημα. Θέλω να κλείσω αυτή την παρένθεση. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον ΠΣΑΠ, τόσο τα παιδιά της προηγούμενης διοίκησης, όσο και της τωρινής, για τη στήριξη που μου παρείχαν. Βρίσκονται πάντα κοντά στους συναδέλφους μας», σχολίασε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου των Ελλήνων Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ενώ ανέδειξε το επίκαιρο ζήτημα της ασφάλισής τους.

«Η επέμβαση που θα κάνω θα είναι ανάλογη με την πρώτη. Δεν το συζητώ πόσο σημαντικό είναι να έχεις ασφάλεια. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε μία λύση», δήλωσε ο 29χρονος.

Η επιστροφή του έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (07/06), με την ελπίδα πως όλα θα έχουν πάει καλά και ο Καραγιαννίδης θα επιστρέψει νικητής στα γήπεδα!

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα