Δόξα Δράμας - Απόλλων Λάρισας 0-0

Gazzetta team
Δόξα Δράμας - Απόλλων Λάρισας 0-0

bet365

Χωρίς σκορ και θέαμα, Δόξα Δράμας και Απόλλων Λάρισας έμειναν στην ισοπαλία (0-0) και έχασαν αμφότεροι δύο ακόμη βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2.

Ο βαθμολογικός πίνακας σπάνια κάνει λάθος και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα για Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Λάρισας. Πριν από την μεταξύ τους αναμέτρηση, και οι δύο ομάδες μετρούσαν από μία νίκη και μία ήττα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και η μεταξύ τους «μονομαχία» συμφώνησε στην κοινή πορεία που διαγράφουν μέχρι στιγμής.

Σε ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες αλλά με μπόλικο πάθος και δυνατές κόντρες, Δόξα και Απόλλων έμειναν στο μηδέν, σε μια ισοπαλία που διατήρησε τις δύο ομάδες ισόβαθμες με τέσσερις πόντους μετά από τρεις στροφές στη φετινή Superleague 2.

Οι φιλοξενούμενοι του Άριαν Μπέλα μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και βρήκαν την καλύτερη τους στιγμή στο ματς στην πρώτη τους ευκαιρία, μόλις στο 3ο λεπτό, με την σέντρα σουτ του Τασιουλή να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Η γηπεδούχος Δόξα κατάφερε σταδιακά να ξεπεράσει το «σοκ» των πρώτων λεπτών, πήρε με το μέρος της τον έλεγχο του παιχνιδιού κι έχασε σημαντική ευκαιρία για το 1-0 στο 34', όταν ο Κρητικός έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής μετά από σέντρα του Σιώπη για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Γκέκας. Μάλιστα, στο 40', οι Δραμινοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Κοντού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα έφτασε περισσότερες φορές στην περιοχή του γκολκίπερ Γκέκα, όμως ο Απόλλων ήταν αυτός που βρήκε την πιο επικίνδυνη στιγμή, με την μπάλα μετά από κεφαλιά του Γκουστάβο να σκάει στο χορτάρι και να περνά βασανιστικά αργά από το δοκάρι του Μένκα στο 67’. Από κει και πέρα, ο φόβος για την ήττα κυριάρχησε της προσπάθειας για… κλοπή του τριπόντου και από τις δύο ομάδες, οι οποίες συνέχισαν «παρέα» στην κατάταξη και πλέον κοιτάζουν την επόμενη αγωνιστική, με την Δόξα να έρχεται στη Ριζούπολη για να κοντραριστεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Απόλλωνα Λάρισας να υποδέχεται την Παναχαϊκή.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Σιώπης, Κουκόλης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Πλέγας, Πινδώνης, Χάμοντ, Κρητικός, Κόντος, Ιωαννίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Σουλιώτης, Κωστούλας, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Ναζίμ, Λίταινας, Τασιούλης, Γκουστάβο, Μπαστακός.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα