Οπαδοί του Ιωνικού ταξίδεψαν στην Πάτρα για το ματς με την Παναχαϊκή παρά την απαγόρευση! (pic)

Gazzetta team
Οπαδοί του Ιωνικού ταξίδεψαν στην Πάτρα για το ματς με την Παναχαϊκή παρά την απαγόρευση! (pic)

bet365

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Οπαδοί του Ιωνικού βρέθηκαν στο γήπεδο της Παναχαϊκής για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους, παρά το γεγονός ότι υπάρχει απαγόρευση

Το ματς της Παναχαϊκής με τον Ιωνικό – όπως κι όλα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και του πρωτοκόλλου της Super League 2 – διεξάγεται χωρίς κόσμο, αλλά στο γήπεδο της πρωτεύουσας της Αχαΐας, την Πάτρα, της αυστηρής απαγόρευσης στην εποχή της πανδημίας, ταξίδεψαν οπαδοί των φιλοξενούμενων!

Αυτή όμως δεν είναι και η πρώτη φορά που οι φίλοι του Ιωνικού επισκέπτονται κάποια έδρα για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας. Αρχικά, είχαν ταξιδέψει στο Παγκρήτιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη. Εκεί όπου υπήρξε ένταση και οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να επέμβει η Αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να απομακρυνθούν οι αντίπαλοι οπαδοί.

Επειτα ακολούθησε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στα Πηγάδια της Ξάνθης, όπου στις εξέδρες του γηπέδου παρατηρήθηκε συνωστισμός, οι αποστάσεις πήγαν «περίπατο» και δεν ήταν αγώνας που θύμιζε ιδιαίτερα την Covid εποχή!

To ακόμα πιο... τρελό της υπόθεσης είναι πως το έκαναν και στην Πάτρα η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «κόκκινη» περιοχή λόγω των αρκετών κρουσμάτων!

Πηγή: pelop.gr

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα