Διαγόρας - Χανιά 1-1: Το έσωσαν στο τέλος οι Κρητικοί (vids)

Gazzetta team
Διαγόρας - Χανιά 1-1: Το έσωσαν στο τέλος οι Κρητικοί (vids)

bet365

Τα Χανιά αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να μοιραστεί βαθμούς με τον Διαγόρα Ρόδου.

Ο Διαγόρας ξεκίνησε δυνατά στο ματς και στο 30' απείλησε για πρώτη φορά στον αγώνα την αντίπαλη εστία. Στο 11’ ο Αυγενικός δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε την μπάλα. Οι γηπεδούχοι πίεζαν για την επίτευξη ενός τέρματος και στο 22’ λίγο έλειψε να πετύχουν το στόχο τους, αλλά ο Ντοριβάλ αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Μετά το 30′ τα Χανιά ανέβασαν την απόδοσή τους και είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι με το δοκάρι του Σεληνιωτάκη, στην εστία του.

Ωστόσο, η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52’. Ο Ντοριβάλ εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπαστακός ανενόχλητος έκανε κοντρόλ μέσα στην περιοχή και πλάσαρε για το 1-0. Τα Χανιά γι’ ακόμη ένα ματς, πλήρωσαν την αδράνεια της αμυντικής λειτουργίας στις στατικές φάσεις.

Οι Κρητικοί έψαξαν την ισοφάριση και πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Ο Δημητριάδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Γρομητσάρης πήρε την πρώτη κεφαλιά, με τον Μασένα να σκοράρει με κεφαλιά από κοντά.

To 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων κι έτσι η ομάδα της Ρόδου ανέβηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 11 βαθμούς, ενώ από την άλλη τα Χανιά στην όγδοη θέση με επτά βαθμούς.

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης (46’ λ.τ. Κωστούλας), Κοντοχρήστος, Μασούρας, Αυγενικού (69’ Αθανασίου), Ντοριβάλ (75’ Αλάεθ), Γεωργίου (82’ Δημήτρουλας), Σμυρλής (69’ Λινάρδος), Μπαστακός.

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Γρομητσάρης, Ζιούλης, Σωτηράκος, Πλέγας, Κάρλος (76’ Παναγιωτούδης), Βρεττός (66’ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης (59’ Μασένα), Κάσσος, Διαμαντόπουλος (59’ Σουντουρά).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα