Χανιά – Ιωνικός: «Ζωντανοί» οι Κρητικοί, νέα ήττα για τον πρωτοπόρο (1-0, vids)

Gazzetta team
Χανιά – Ιωνικός: «Ζωντανοί» οι Κρητικοί, νέα ήττα για τον πρωτοπόρο (1-0, vids)

bet365

Τα Χανιά υποδέχονται τον Ιωνικό για την 2η αγωνιστική των play off της Super League 2. Δείτε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης. (15.30)
Τις όποιες ελπίδες του για άνοδο, έστω μέσω του μπαράζ, διατήρησαν τα Χανιά χάρις στο 1-0 που επικράτησαν σήμερα (5/5) του Ιωνικού. Ο οποίος ναι μεν διατηρήθηκε στην κορυφή μετά και τη συμπλήρωσε της 2ης αγωνιστικής των play off, επειδή όμως έχασε και στην πρεμιέρα (3-2 από τον Λεβαδειακό), νιώθει πλέον «καυτή» την ανάσα των άλλων ομάδων.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ντέρμπι. «Κυριάρχησε» η δύναμη και μάλιστα παρατηρήθηκαν αρκετοί μικροτραυματισμοί, αφού και οι δύο ομάδες «κυνήγησαν» τη νίκη. Η ανάπαυλα βρήκε τον αγώνα χωρίς σκορ και οι «μονομάχοι» είχαν από μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που απώλεσαν την πρώτη «μεγάλη» της αναμέτρησης, όταν στο 39' ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε την κεφαλιά του Κάρλος, ενώ οι φιλοξενούμενοι «φλέρταραν» στο 45' με το γκολ, όταν σε κόρνερ του Ρόλε οι Κοτσώνης, Ομάρ πήραν τις πρώτες κεφαλιές, ο Μάναλης από κοντά την τρίτη όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Με την έναρξη του δεύτερου μισού υπήρξε ένταση στις εξέδρες, ενώ η αναμέτρηση κύλησε σε ανάλογο τέμπο και πήγε στη «δύναμη». Λόγω προβλημάτων τραυματισμού αντικαταστάθηκαν οι Νίκολιτς, Ματσούκας και στα πρώτα λεπτά δεν είχαμε τη «μεγάλη» φάση. Μέχρι που φτάσαμε στο 68', όπου ο Βασιλόγιαννης πέρασε από τα δεξιά των Χανίων τον Φαζό, έκανε την παράλληλη και ο Παπαγεωργίου στην προσπάθειά του να απομακρύνει τον κίνδυνο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου. Αυτόματα το ματς απέκτησε άλλη τροπή, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν φουλ επίθεση αλλά οι Κρητικοί «κράτησαν» το υπέρ τους αποτέλεσμα.
ΧΑΝΙΑ: Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς (57' Κάσσος), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Παναγιωτούδης (90' Γκίνο), Τριανταφυλλάκος (81' Σωτηράκος), Κάρλος, Βασιλόγιαννης (90' Πλέγας), Δημητριάδης (57' Σουντουρά), Διαμαντόπουλος.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Παπαγεωργίου (73' Κουιρουκίδης), Φαζός (88' Κύργιας), Κοτσώνης, Γκοτσούλιας (73' Νιασέ), Μουμίν, Ματσούκας(58' Βλαχομήτρος), Ρόλε, Μάναλης, Κάστρο.
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα