«Κλεισμένος» ο Ροντρίγκες στην Αλ Ιτιχάντ, το κέρδος του ΠΑΟΚ

«Κλεισμένος» ο Ροντρίγκες στην Αλ Ιτιχάντ, το κέρδος του ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
«Κλεισμένος» ο Ροντρίγκες στην Αλ Ιτιχάντ, το κέρδος του ΠΑΟΚ

bet365

Σύμφωνα με Τουρκικά και Αραβικά ΜΜΕ, ο Γκάρι Ροντρίγκες θα συνεχίσει στην ΑΛ Ιτιχάντ, με το ύψος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ και το 20% να καταλήγει στον ΠΑΟΚ.

Όπως μεταδίδουν εδώ και λίγη ώρα Μέσα από την Τουρκία, αλλά και την Σαουδική Αραβία, η Αλ Ιτιχάντ ολοκλήρωσε τις επαφές με τη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες.

Το «ccnturk» μετέδωσε πρώτο την είδηση γράφοντας πως σύντομα ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι θα μετακινηθεί στην ομάδα της Τζέντα, που πριν από λίγες ημέρες απέκτησε και τον Ιβοριανό μέσο Σίκου Σανούγκου από την ελβετική Γιούνγκ Μπόις.

Ο ΠΑΟΚ κοιτάει με ενδιαφέρον την μεταγραφική υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος αποχώρησε από την Τούμπα πριν από σχεδόν δύο χρόνια τέτοια εποχή, έχοντας διατηρήσει το 20% των δικαιωμάτων του ακραίου μεσοεπιθετικού, κάτι που σημαίνει ότι θα βάλει στο ταμείο του 1,6 εκατ. ευρώ από μια πιθανή πώλησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα