Ελλάδα - Καζακστάν: Ολοταχώς για sold out

Newsroom
οσφπ

bet365

Πολύ κοντά στο sold out βρίσκεται το παιχνίδι της Ελλάδας κόντρα στο Καζακστάν, με τους οπαδούς της χώρας μας να στέκονται στο πλευρό της ομάδας του Πογιέτ για την πρόκριση.

Η Ελλάδα φιλοξενεί το Καζακστάν για τα ημιτελικά των play off του Nations League και ο κόσμος αναμένεται να σταθεί στο πλάι της ομάδας με φόντο την πρόκριση στον τελικό.

Συγκεκριμένα έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια (1.000 εισιτήρια έμειναν) λίγες ώρες πριν την πρώτη σέντρα για να έχουμε επίσημο sold out για το παιχνίδι, δεδομένου πως έχει ανοίξει και το δεύτερο πέταλο της OPAP Arena.

Αναλυτικά:

«Με δεδομένο ότι έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια προς διάθεση (λιγότερα από 1.000), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπενθυμίζει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν την Πέμπτη 21 Μαρτίου (21:45, OPAP Arena), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη.

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο».

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα