Νέος κύκλος επαφών με Σκίμπε και πιθανές εξελίξεις...

Νέος κύκλος επαφών με Σκίμπε και πιθανές εξελίξεις...

Δημήτρης Τομαράς
Νέος κύκλος επαφών με Σκίμπε και πιθανές εξελίξεις...

bet365

Η Τρίτη μπορεί να είναι ημέρα εξελίξεων για τον Σκίμπε καθώς είναι πιθανό να υπάρξει νέος κύκλος συζητήσεων ακόμα και με την πλευρά του Γραμμένου και πάντα με... φόντο το Δ.Σ. της 25ης Οκτωβρίου.
Ο Βαγγέλης Γραμμένος - όπως είχατε ήδη διαβάσει - είχε βάλει για την ατζέντα του συνάντηση με τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα Μίκαελ Σκίμπε για την τρέχουσα εβδομάδα & ενώ ο τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας είχε στείλει το report του για την Εθνική ομάδα.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό το ραντεβού μπορεί να γίνει ακόμα και την Τρίτη και να σηματοδοτήσει εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του έμπειρου κόουτς. Επίσης πριν το Δ.Σ. της 25ης Οκτωβρίου θα προκύψει δεδομένα ένας νέος κύκλος επαφών με τον Γερμανό τεχνικό για όλα τα θέματα της Εθνικής Ελλάδας. Και αυτό προκειμένου να υπάρχει μία σαφή εικόνα για το τι θα τεθεί προς συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο: και για τον τεχνικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και στο σύνολο από Εθνική. Την δεδομένη στιγμή πάντως από την ΕΠΟ ξεκαθαρίζεται με κάθε τρόπο ότι δεν υπάρχει καμία άλλη περίπτωση για αντί-Σκίμπε ή κάτι τόσο προχωρημένο.
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα