Μέσα «Όντι», Σιόβας, Κούτρης, έξω Λάζαρος, Τζιόλης, Τζαβέλλας

Μέσα «Όντι», Σιόβας, Κούτρης, έξω Λάζαρος, Τζιόλης, Τζαβέλλας

Μέσα «Όντι», Σιόβας, Κούτρης, έξω Λάζαρος, Τζιόλης, Τζαβέλλας

bet365

Η πρώτη αποστολή του Άγγελου Αναστασιάδη έχει επιστροφές και ντεμπούτο για τρία πρόσωπα. Εκτός οι Λάζαρος, Τζιόλης και Τζαβέλλας!

Η πρώτη αποστολή του Αγγελου Αναστασιάδη ως προπονητής της Εθνικής είναι γεγονός με πολλές εκπλήξεις.

Για πρώτη φορά κλήθηκαν οι Μασούρας, Βλαχοδήμος και Κούτρης. Από εκεί και πέρα επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Δημήτρης Σιόβας, ενώ εκτός έμειναν οι Τζαβέλλας και Τζιόλης.

Εκτός έχει μείνει ο Καρνέζης επίσης όπως ήταν αναμενόμενο με την τριάδα να αποτελείται από τους Μπάρκα, Πασχαλάκη και Βλαχοδήμο.

Ο Σάμαρης επιστρέφει παίρνοντας τη θέση του Τζιόλη ουσιαστικά, ενώ ο Κούτρης αυτή του Τσιμίκα που κλήθηκε στην Ελπίδων. Ο Σιόβας, από την άλλη, καλύπτει το κενό που αφήνει η μη κλήση του Τζαβέλλα.

Φυσικά, μεγάλη έκπληξη αποτελεί η μη κλήση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, του οποίου την θέση πήρε ο Μασούρας.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:30. Θυμίζουμε ότι πιο πριν, στις 12:00, ο Αναστασιάδης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στα Μέσα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Οδ. Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα