Λουντ: «Όταν χάσαμε σε ντέρμπι μου έσπασαν το αυτοκίνητο, στις νίκες δεν πλήρωνα για μια εβδομάδα»

Λουντ: «Όταν χάσαμε σε ντέρμπι μου έσπασαν το αυτοκίνητο, στις νίκες δεν πλήρωνα για μια εβδομάδα»

bet365

Ο Ρόμπιν Λουντ με αφορμή την αναμέτρηση της Πέμπτης (15/11) μεταξύ Ελλάδας και Φινλανδίας για το Nations League μίλησε για την εμπειρία του με τον Παναθηναϊκό κάνοντας λόγο για ακραία σκηνικά.

Tο νέο Pamestoixima.gr είναι εδώ! Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out

Οι Φινλανδοί δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον συμπατριώτη του να περιγράψει με λίγες λέξεις τον τρόπο με τον οποίο Έλληνες αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο με τον 25χρονο μέσο να χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως μια χώρα ακραίων καταστάσεων!

«Έπειτα από ήττα του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι βρήκα το αυτοκίνητο μου σπασμένο. Την ίδια στιγμή όταν είχαμε νικήσει σε άλλο ντέρμπι, δεν πλήρωνα για μια εβδομάδα σε εστιατόρια. Δεν με άφηναν να το κάνω.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα των άκρων», τόνισε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής της Χιχόν, ο οποίος αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στο «τριφύλλι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα