Τα 101 γκολ του Κριστιάνο: Όλα άρχισαν με την Ελλάδα! (vids)

Gazzetta team
Τα 101 γκολ του Κριστιάνο: Όλα άρχισαν με την Ελλάδα! (vids)

bet365

Δείτε ΚΑΙ τα 101 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας, με την οποία ο «CR7» έκανε «σεφτέ» απέναντι στην Ελλάδα, στο αξέχαστο Euro 2004.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 101 (!) γκολ με την φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας μετράει αισίως ο ασταμάτητος Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος απαντά με γκολ στις προκλήσεις, όπως είπε μετά το ματς με την Σουηδία στην Στοκχόλμη για το Nations League.

Στο δεύτερο βίντεο που αυτά που ακολουθούν μπορείτε να δείτε ΚΑΙ τα 101 διεθνή γκολ του «CR7», ο οποίος δεν χάρηκε ιδιαιτέρως το πρώτο του τέρμα, αφού επί της ουσίας αποδείχθηκε... άχρηστο για την Πορτογαλία.

Ο λόγος; Το σημείωσε με κεφαλιά εις βάρος του Αντώνη Νικοπολίδη και της Εθνικής Ελλάδας, η οποία στην πρεμιέρα του (αξέχαστου) Euro 2004 νίκησε 2-1 την οικοδέσποινα Πορτογαλία γιατί, μεταξύ άλλων, ο 19χρονος Κριστιάνο είχε υποπέσει σε πέναλτι πάνω στον Γιούρκα Σεϊταρίδη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Άγγελος Μπασινάς.

Ήταν 12 Ιουνίου του 2004, όταν η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ έκανε το πρώτο από τα πολλά «μπαμ» που επρόκειτο να ακολουθήσουν εκείνο το μαγικό 20ήμερο. Ο Κριστιάνο, από την πλευρά του, ξεκίνησε το μέτρημα, το οποίο δεν έχει σταματήσει, 16 χρόνια αργότερα...

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα