Πρίγιοβιτς: «Χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ στην Ιτιχάντ»

Πρίγιοβιτς: «Χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ στην Ιτιχάντ»

bet365

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Ιτιχάντ σκοράροντας τα δύο πρώτα του γκολ κόντρα στην Αλ Φέιχα και δεν έκρυψε την χαρά του!

Η Αλ Ιτιχάντ επικράτησε της ομάδας του Αλέξανδρου Τζιόλη με 2-0 παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα, όμως το σημαντικότερο είναι πως ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ πέτυχε τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα του συλλόγου από την Σαουδική Αραβία.

Ο Πρίγιοβιτς στις δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης παραδέχθηκε πως χρειάζονταν χρόνο προσαρμογής στο νέο του περιβάλλον.

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας μου, αλλά και για την εμφάνιση μου. Το κυριότερο είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και πως θα βγούμε από την επικίνδυνη ζώνη. Η δουλειά των στράικερ είναι να σημειώνουν γκολ, αλλά πολλά εξαρτώνται από την ομάδα.

Από τον τρόπο που δουλεύει στο γήπεδο. Μου πήρε λίγο χρόνο να σκοράρω. Ήρθα σε μια νέα χώρα με διαφορετική κουλτούρα με διαφορετικό τρόπο προπονήσεων, ενώ είχα και κάποιους τραυματισμούς. Χρειαζόταν λίγος χρόνος για να γνωρίσει ο ένας τον άλλο καλύτερα. Νομίζω στα επόμενα ματς θα αποδώσουμε ακόμη καλύτερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα