Ινιέστα: Έρχεται το ντοκιμαντέρ για την καριέρα του! (vid)

Ινιέστα: Έρχεται το ντοκιμαντέρ για την καριέρα του! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ινιέστα: Έρχεται το ντοκιμαντέρ για την καριέρα του! (vid)

bet365

Σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα σε γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα το ντοκιμαντέρ για την καριέρα του Αντρές Ινιέστα με τίτλο «Ένας απροσδόκητος ήρωας»! Μιλούν για εκείνον θρύλοι της Μπαρτσελόνα, αντίπαλοι όπως ο Σέρχιο Ράμος και ο Πετρ Τσεχ, αλλά και άνθρωποι που αντιλήφθηκαν το ταλέντο του όταν τον πρωτοείδαν στη Masia.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το Rakuten TV, λόγω φυσικά και της χορηγίας στη Μπαρτσελόνα, προσφέρει στους συνδρομητές του ένα εξαιρετικό φιλμ για την καριέρα του Αντρές Ινιέστα.

Με ημερομηνία πρεμιέρας στις 23 Απρίλη, ξεδιπλώνεται όλη η ιστορία του Ισπανού θρύλου των «μπλαουγκράνα» από την ημέρα που έμεινε στη Masia μακριά από τους γονείς του, τις δύσκολες στιγμές, αλλά και τα όσα έδειχνε κάθε φορά που πατούσε χορτάρι.

Μιλούν για εκείνον νυν και πρώην συμπαίκτες, αντίπαλοι, παλιοί προπονητές κι εκείνος εξηγεί πράγματα και καταστάσεις για όσα βίωσε, για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από τη Βαρκελώνη αλλά και για την ανάγκη ορισμένοι από εκείνους που έγραψαν ιστορία στο «Καμπ Νόου» να επιστρέψουν στη Μπαρτσελόνα...

Δείτε το trailer:

 

Τελευταία Νέα