Γουέμπερ: «Δεν είχαμε DRS»

Μια από τις εκπλήξεις στις κατατακτήριες δοκιμές της Βαλένθια ήταν ο αποκλεισμός του Μαρκ Γουέμπερ από την πρώτη κιόλας περίοδο. Ο Αυστραλός αντιμετώπισε πρόβλημα με το σύστημα της πίσω κινούμενης πτέρυγας, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του.
«Δεν είχαμε DRS, αυτό μας κόστισε 1.3 δεύτερα, συνεπώς η διαδικασία ήταν πολύ δύσκολη χωρίς το σύστημα των κινούμενων αεροτομών. Το μονοθέσιο έδωσε μεγάλη μάχη σήμερα. Οι μηχανικοί έκαναν ότι ήταν καλύτερο γιατί η κατάσταση μου ήταν απελπιστική.
Οι χρόνοι μας δεν ήταν άσχημοι, δεδομένου ότι δεν είχαμε DRS, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο για να βελτιωθούμε. Τώρα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε αύριο κατά τη διάρκεια του αγώνα», ανέφερε ο πιλότος της Red Bull.
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!