Τελευταίος ο Φέτελ!

Νίκος Τσιώκος
Τελευταίος ο Φέτελ!
Από την τελευταία θέση και το πιτ λέιν θα εκκινήσει ο Σεμπάστιαν Φέτελ στον αυριανό αγώνα του Άμπου Ντάμπι, καθώς αποκλείστηκε από τις κατατακτήριες δοκιμές από τους αγωνοδίκες επειδή ακινητοποίησε το μονοθέσιό του με το τέλος των κατατακτηρίων λόγω καυσίμων.

Τρίτωσε το κακό για τον Σεμπάστιαν Φέτελ ενόψει του αυριανού αγώνα στο Άμπου Ντάμπι. Δε φτάνει που ο Γερμανός αντιμετώπιζε προβλήματα τόσο στις ελεύθερες δοκιμές όσο και στις κατατακτήριες, ήρθε και ο αποκλεισμός του από αυτές. Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής απολογήθηκε στους αγωνοδίκες επειδή ακινητοποίησε το μονοθέσιό του στην πίστα, μετά το τέλος της διαδικασίας, αφού πήρε εντολή από τους μηχανικούς του.

Τελικά, ο λόγος ήταν τα καύσιμα και οι αγωνοδίκες αποφάσισαν τον αποκλεισμό του από τις κατατακτήριες δοκιμές. Έτσι, στον αυριανό αγώνα στη Γιας Μαρίνα θα εκκινήσει τελευταίος από το πιτ λέιν, με την τρίτη θέση να πηγαίνει... στράφι. Με αυτόν τον τρόπο, ο Φερνάντο Αλόνσο κερδίζει μια θέση μεν, έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή δε, αν κάνει έναν καλό αγώνα και μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!