Φέτελ: «Δραματικός αγώνας»
Τα πράγματα με τ' όνομά τους είπε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, μετά την τρίτη θέση στο Άμπου Ντάμπι, αφού χαρακτήρισε δραματικό τον αγώνα και παραδέχτηκε ότι το βοήθησε αρκετά το αυτοκίνητο ασφαλείας.
«Για να είμαι ειλικρινής μετά τους πρώτους γύρους ο στόχος μου ήταν το βάθρο. Είχα μία δύσκολη εκκίνηση, στην οποία ήθελα να προσπεράσω γρήγορα τα μονοθέσια που βρίσκονταν μπροστά μου. Μετά είχα πρόβλημα με την μπροστινή αεροτομή και μετά πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας είχα ένα θέμα με τον Ριτσιάρντο επειδή φρέναρε στην ευθεία με αποτέλεσμα να έχουμε επαφή.
Είχα ένα φανταστικό αγώνα και το αυτοκίνητο ασφαλείας με βοήθησε. Είχαμε μία ωραία μάχη με τον Τζένσον Μπάτον, πιλότο που δύσκολα προσπερνάς. Ήταν ένας δραματικός αγώνας με πολλές εναλλαγές και είναι πολύ ωραίο που είμαστε εδώ και κρατάμε το τρόπαιο», είπε ο Γερμανός, που εξακολουθεί να είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!