Πούλησε την περιουσία της η HRT

Νίκος Τσιώκος
Πούλησε την περιουσία της η HRT
Περιουσιακά στοιχεία, όπως μονοθέσια και εξοπλισμό, πούλησε η Hispania Racing Team, γεγονός που σήμανε το οριστικό τέλος της ισπανικής ομάδας.

Η Hispania Racing Team δε βρήκε επενδυτή, έμεινε εκτός Formula1 και αγόρασε τα εναπομείναντα περιουσιακά της στοιχεία, αν και υπήρχαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ενός γκρουπ Αμερικανών και Καναδών επενδυτών για την αγορά της. Ωστόσο, η ισπανική ομάδα πούλησε τέσσερα μονοθέσια σε εταιρεία της ιβηρικής χώρα.

Συγκεκριμένα, πρόκειτα για τρία του 2012, εκτός από τους κινητήρες και τα κιβώτια ταχυτήτων, και ένα του 2011, καθώς και ό,τι εξοπλισμό είχε μείνει στο γκαράζ. Μάλιστα, όπως αναφέρει το Associated Press, ένα μονοθέσιο του 2012 αγόρασε και η Pirelli, με εκπρόσωπο της ιταλικής εταιρείας ελαστικών να τονίζει ότι θα το χρησιμοποιήσει σε διαφημιστικά ιβέντ, αφού βαφτεί στα χρώματά της, που είναι το μαύρο και το κίτρινο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!