Αποχωρεί από Mercedes ο Φράι

Νίκος Τσιώκος
Αποχωρεί από Mercedes ο Φράι
Ο Νικ Φράι αναμένεται να αποχωρήσει από τα καθήκοντά του ως Διεθύνων Σύμβουλος της Mercedes μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα, με τον Τότο Βολφ να παίρνει τη θέση του.

Σε νέα εποχή έχει μπει η Mercedes, που πέρασε στα χέρια του Τότο Βολφ, όμως οι αλλαγές στη γερμανική ομάδα δείχνουν να μην έχουν σταματημό. Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε και η Mercedes, ο Νικ Φράι αναμένεται να αποχωρήσει από τα καθήκοντά του ως Διευθύνων Σύμβουλος μέχρι τις αρχές του Απριλίου.

Μάλιστα, ο Βολφ θα είναι ο αντικαταστάτης του, καθώς έχει στόχο να διαμορφώσει μια βάση για το μακροπρόθεσμο μέλλον. «Η ομάδα έχει περάσει από πολλά στάδια. Πρώτα ήταν η BAR μετά έγινε Honda στη συνέχεια ο Ρος αγόρασε την ομάδα και πήρε το παγκόσμιο πρωτάθλημα και τώρα είναι Mercedes.

Τώρα είναι ώρα να ηρεμήσουμε και να διαμορφώσουμε μία βάση για το μακροπρόθεσμο μέλλον», δήλωσε το νέο αφεντικό των «ασημί βελών». Όσο για τον Φράι, θα συνεχίσει να είναι σύμβουλος στο εμπορικό κομμάτι μέχρι και το 2014, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

«Θα συνεχίσω να συμβουλεύω την ομάδα όσον αφορά το εμπορικό κομμάτι τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2014. Νιώθω υπερήφανος που είχα την ευκαιρία αν δουλέψω για την ομάδα, να την οδηγήσουμε στην πρώτη της νίκη με από κορύφωμα την κατάκτηση του νταμπλ το 2009».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!